o testi türklerde deneseler yanıldıklarını anlayacaklar sarhoşluk ve bilinç kaybı tamam ama hormon işine pek inanmıyorum kanadalı erkeklerde sorun var

GENÇLER İÇİN ÖNEMLİ NOT

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o testi türklerde deneseler yanıldıklarını anlayacaklar sarhoşluk ve bilinç kaybı tamam ama hormon işine pek inanmıyorum kanadalı erkeklerde sorun var
:good:sabah kahvaltıdan once bıle bıralama yapan bırı olarak sana hak verıyorum ne gobek, ne hormonal yumusama
ne de baska bır sorun ,e bıraz sacları doktuk hadı o da bıra yuzunden olsun ne dıyelım bu kadarıyla kurtarmısız.
GENÇLER İÇİN ÖNEMLİ NOTiçki ve sigara kötülüklerin anasıdır ) ama simdi birkacınız da ana gıbı yar olmaz dersınız orası da sıze kalmıs artık
![]()
ne desem bılmem kı aklıma da bırşey gelmıyor acıkcası (tesekkür ederim)Siz bunu genetik yapınızın özelliğne ve sağlam oluşunuza borçlusunuz gibi...![]()
ben de su anda hem ıcıp hem de guluyorum zatengülerim de gülerim
![]()