biraya dikkat!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyanc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o testi türklerde deneseler yanıldıklarını anlayacaklar sarhoşluk ve bilinç kaybı tamam ama hormon işine pek inanmıyorum kanadalı erkeklerde sorun var
:alkis::good:sabah kahvaltıdan once bıle bıralama yapan bırı olarak sana hak verıyorum ne gobek, ne hormonal yumusama :D ne de baska bır sorun ,e bıraz sacları doktuk hadı o da bıra yuzunden olsun ne dıyelım bu kadarıyla kurtarmısız.

GENÇLER İÇİN ÖNEMLİ NOT:( içki ve sigara kötülüklerin anasıdır ) ama simdi birkacınız da ana gıbı yar olmaz dersınız orası da sıze kalmıs artık :(

pek fazla kullanmadığıma göre benim için bir sıkıntı yok :)

o testi türklerde deneseler yanıldıklarını anlayacaklar sarhoşluk ve bilinç kaybı tamam ama hormon işine pek inanmıyorum kanadalı erkeklerde sorun var
:alkis: :good: :alkis:

6 ßardak bira içirdikten sonra ßaşka ne belirtisi ßekLenebilirki :D Kafa yüksekLiği işte :D:D

Türk'e bişey olmaz dimi gavurlar düşünsün :D

absolut dururken :)

:alkis::good:sabah kahvaltıdan once bıle bıralama yapan bırı olarak sana hak verıyorum ne gobek, ne hormonal yumusama :D ne de baska bır sorun ,e bıraz sacları doktuk hadı o da bıra yuzunden olsun ne dıyelım bu kadarıyla kurtarmısız.

GENÇLER İÇİN ÖNEMLİ NOT:( içki ve sigara kötülüklerin anasıdır ) ama simdi birkacınız da ana gıbı yar olmaz dersınız orası da sıze kalmıs artık :(

Siz bunu genetik yapınızın özelliğne ve sağlam oluşunuza borçlusunuz gibi... :alkis:

Siz bunu genetik yapınızın özelliğne ve sağlam oluşunuza borçlusunuz gibi... :alkis:
ne desem bılmem kı aklıma da bırşey gelmıyor acıkcası (tesekkür ederim)
hıc bırsey dıyemesem derım kı ALLAH'ım benı dogru bıldıklerınle beraber sevket, benı affet, cok ıctım ama agzımla, keske bundan sonra da hıc ıcmesem,bırakabılsem ; verdıgın bu cuzi aklımla.:mad:

:) gülerim de gülerim :):)

Geri