• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Bir küçük kırmızı corsa

20130504150258.jpg

20130504150247.jpg

Bunlar da benden.

Bana teşekkürü borç bilirsin diye düşündüm ama tırt çıktın be Çaner :maden:
aynen kardeşim :) eksik olmasın alicanım da devamlı gidip geldi :) ben resim çekmişsindir biraz dedim..

Rektefiye iyidir, tertemiz sorunsuzca binersin inş. Caner'im. Pistonların ilk hali çok hoşuma gider, pırıl pırıl. :D
allah razı olsun abi sağol,rektifiyelik bir durum yoktu bu arada :)
arabanın yürürü zaten biliniyor :D
sadece bir ses için valf kapağını açtık,bir çıtırtı vardı,bir baktık egzantrik mili çark ı bozulmuş,e iyi dedik egzantriği değiştirirken bir baktık ki 2. şok araba lifterli değil iticili çıktı :)
e dedik madem bu arabanın sibop ayarı ihtiyacıda var :) dedik gitsin rektifiye ye ,güzelce kurumları temizlenir silindir kapağının şimli olduğu için ayarlarınıda yapar gönderirler :)
silindir kapağı sökük silindirleri incelerken 3. silindirde hafik bir krepaj gördük...
eveet hayır derken :Dmakina komple indi aşağıya...
ve şimdi eski çalışmasına göre inanılmaz sarsıntısız ve sessiz..
ilk sahibi oldum artıkın corsan nın :)

durum bu abi :D

Çıldırdığın anlar da var ama koymak istemedim :)
tiner li anlar mı kardeşim :)

ve;

olcayım çok sağol beğendiğine çok sevindim,aynı şekilde kudret abi..

metin im görmek isterdim seni ama sen istanbul un bir ucunda ben bir ucu,birde kıta farkı var :)
kısmet olursa yine görüşürüz :)

sigaram bitmiş sanki :D

Piston mu onlar :sulanma:
Allah dört tekerine de taş değirmesin kardeşim ;)

maşallah janer araban hem içten, hemde dıştan cayır cayır yanıyor ellam, aracın motorunuda hem içten hemde dıştan yanmalı motora çevirmişsin harika görünüyor. :) Allah kaza bela vermesin. kamyondan, araç giderken çektin fotolarda iyi.sankim aracın içinin temizliği dışına yansımış mubarek;).

1.7 Corci arıyoruz arkadaşa Caner, satarmısın arabayı.? :D

Geri