Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pazartesi veya salı farketmez 12'de olur.. sen randevuyu aldığında haber vermen yeterli..
bu arada cesaret mesaret bir gazla kalkışıyoruz bu işe ama inşallah güzel birşeyler çıkar ortaya, sonra burun kıvırmak istemiyorum..
aslında yaptırıcam ama beni biraz da düşündüren sport jant değil benimkisi tamam siyah ama cosmo jantlar var.. göstermez kendini.. ama şu sıralar inanılmaz derecede jant arayışı içerisindeyim.. bulunca mı yaptırayım yoksa şimdi mi ? o biraz düşündürüyor açıkcası..
Bence boyama işine hiç girmeyin zamanla balata tozundan kararıyor.
En iyisi kapak taktırmak..
Servis bu kapağıda takar..
Ebay den alabilirsiniz genelde kargo bedava oluyor..
Bende bu kaliper kapaklarından yaptırmak istiyorum.Kafama takılan garanti bozulma durumu.Aracım su mavisi aşağıdaki kapaklar veya karbon renkli güzel durur diye düşünüyorum fakat diğerlerinden biraz daha pahalı.
Bu işlerden pek anlamam açıkcası aldığımzda elemanlar mı takıyor yoksa bizim kendimizmi taktırmamız gerekiyor.Birde 2 çeşitde yapılıyor sanırsam 1.öntem yapıştırma 2. yöntem vidalama.Acaba hangisi daha sağlıklı veya iyi olur.