bir günde eskişehir gezisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

san

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
eskişehire arkadaşımın düğününe gidiyorum.
hazır eskişehire gitmişken, eskişehir ve çevresinde gezilip görülmeye değecek yerler var mı, nereler?
eskişehirin baya methini duyudm fakat gitme fırsatım olmamıştı.
özellikle eskişehirli arkadaşların tavsiyelerini bekiliyorum.
teşekkürler...

doldur deponu kafana gore gez kesıf yaparsın :D

bende eskişehirli sayılırım daha doğrusu annem eskişehirli hatta geçen hafta eskişehirdeydim öyle tarihi gezilicek bi mekanı varmı bilmiyorum :D bi havacılık müzesi var uçaklar filan. Kış mevsiminde olsaydık tarihi karakedi bozacısında bi boza için derdim ama yazın boza olmuyor zaten orda içtikten sonra başka biyerde boza içmezsiniz :D . doktorlar caddesi en gözde mekanlardan biridir bi kaç tane alışveriş merkezi var kanatlı espark carrefour birde neo vardı sanırım hiç gitmedim ona pek fazla arabayla gezilicek bi şehir değil zaten eskiden trafik akan caddelerin çoğu trafiğe kapatıldı caddeler çift yön oldu kapalı yerlerden tramvay geçiyor. ama muhteşem bir öğrenci şehridir gerçi şu an üniversiteler filanda tatile girdi sanırım pek öğrenci kalmamıştır.

Şehir dışına çıkabilirseniz Sakarbaşı'na gidebilirsiniz, bir de Süleymaniye diyesim var ama büyük bir türbe/kale karışımı bir yer var güzeldir. Giordion muydu tarihi kalıntıların olduğu bir yer var ilginizi çekebilir. Son olarak da Yunusemre ye gidebilirsiniz benim aklıma gelenler bunlar

Arabayla gezme merkezi küçük sayılır zaten adalara git (porsugun oralara adalar denıyo şaşırma) doktorlar cd hasan polatkan cd güzeldir tarihi yer arıyorsan çiftelerin oradan han ilçesine git ama 1 gün için deymez
yunus emre kampüsü süperdir çıkmak istemezsin ama okullar kapalı
ahh Eskişehir ah :)

Akşam kalacaksan mutlaka Han a git.
Tarihi yerleri pek azdır.Ama Porsuk boyunda sağlı sollu istediğin ve istemediğin birçok şeyi bulabilir Tranvay yolundaki alışveriş merkezinde de gezebilirsin.
Balık yiyeceksen İsmar'ın içinde bir balık restaurantı var tavsiye olunur.Otogar ın yanında ...

gelısmekde olan bır sehır eskısehır son derece modern cekıcı alt yapısı kuvvetlendırılmeye calısılan bır cok ılde olmayan tranvay hattı mevcut
porsuk cayı uzerınden cok ıyı polıtıka ızlenmıs bır ırmakdan ne kadar faydalanılırrsa o kadar faydalanılmıs guzel bır sehır eskısehır bende ADALARı gezmen guzel bır yer gezmek ıcın en ıdeal yer

ilk önce hafta sonu olduğunu varsayarsak. arabayı alıp 2 eylül caddesine yakın biyerlere park ediyoruz sonra otoparktan hamamyoluna geçip bi tur atıyoruz sonra hamam yolundan 2 eylül caddesine tekrar çıkıp adalara geçiyoruz burda istemediğin kadar cafe war sonra adalardan çıkıp doktorlara gidiyoruz ordan kanatlı avm ye geçilebilir orda biraz zaman harcadıktansonra esparka gidebilirsin yada kızılcıklı tarafına dönebilirsin ordan adaların bu sefer karşı tarafından geri dönüp köprü başına ordanda oturup zaman geçirilebilcek olan tepebaşı belediyesinin bulunduğu adaya gidebilirsin.orda arkada pino var kesinlikle bi yemek ye orda...havacılık müzesini gezebilirsin ya da tülomsaş müzesini. devrim falan var işte trenler vs. aslında yapıcak bi çok şey war şuan aklıma gelen bunlar adalarda tekne gezintisi yapabilirsin:D bu arada
yada tarihi biyer görücem dersen odunpazarı evlerine gidebilirsin. orda bi mantı yersin atlı handa gezersin odun pazarı evlerini gezebilirsin orda bisürüde müze var.yok şehir içi beni bozar ben sevmem dersen bursa yoluna çıkabilirsin orda bi sürü restoran war yemek yenilebilecek...

bende eskişehirli sayılırım daha doğrusu annem eskişehirli hatta geçen hafta eskişehirdeydim öyle tarihi gezilicek bi mekanı varmı bilmiyorum :D bi havacılık müzesi var uçaklar filan. Kış mevsiminde olsaydık tarihi karakedi bozacısında bi boza için derdim ama yazın boza olmuyor zaten orda içtikten sonra başka biyerde boza içmezsiniz :D . doktorlar caddesi en gözde mekanlardan biridir bi kaç tane alışveriş merkezi var kanatlı espark carrefour birde neo vardı sanırım hiç gitmedim ona pek fazla arabayla gezilicek bi şehir değil zaten eskiden trafik akan caddelerin çoğu trafiğe kapatıldı caddeler çift yön oldu kapalı yerlerden tramvay geçiyor. ama muhteşem bir öğrenci şehridir gerçi şu an üniversiteler filanda tatile girdi sanırım pek öğrenci kalmamıştır.

ilk önce hafta sonu olduğunu varsayarsak. arabayı alıp 2 eylül caddesine yakın biyerlere park ediyoruz sonra otoparktan hamamyoluna geçip bi tur atıyoruz sonra hamam yolundan 2 eylül caddesine tekrar çıkıp adalara geçiyoruz burda istemediğin kadar cafe war sonra adalardan çıkıp doktorlara gidiyoruz ordan kanatlı avm ye geçilebilir orda biraz zaman harcadıktansonra esparka gidebilirsin yada kızılcıklı tarafına dönebilirsin ordan adaların bu sefer karşı tarafından geri dönüp köprü başına ordanda oturup zaman geçirilebilcek olan tepebaşı belediyesinin bulunduğu adaya gidebilirsin.orda arkada pino var kesinlikle bi yemek ye orda...havacılık müzesini gezebilirsin ya da tülomsaş müzesini. devrim falan var işte trenler vs. aslında yapıcak bi çok şey war şuan aklıma gelen bunlar adalarda tekne gezintisi yapabilirsin:D bu arada
yada tarihi biyer görücem dersen odunpazarı evlerine gidebilirsin. orda bi mantı yersin atlı handa gezersin odun pazarı evlerini gezebilirsin orda bisürüde müze var.yok şehir içi beni bozar ben sevmem dersen bursa yoluna çıkabilirsin orda bi sürü restoran war yemek yenilebilecek...
:cry: :cry: :cry:
ağzımın suyunu akıttınız beyler ya... ne zamandır gidemiyorum...

bir de ksırga&burak nickli kardeşimize başvurabilirsin ;) o ağarlar seni orda
pinoda hamburger yiyip mcdonaldsın 5 para etmediğinin farkına varmanı da öneririm ;)

hepinize verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim. umarım güzel bir haftasonu olur.

Geri