hakan abi ne kadar zamandır gitmiyorsun bilmiyorum ama ben her gittiğimde Eskişehiri biraz daha değişmiş olarak görüyorum özellikle bi 5 sene öncesine göre muhteşem bi hal aldı aslında çok kirli bi havası vardı ama şehir içindeki o eski sürekli siyah duman atan otobüsler kalktıktan sonra ve doğalgaza geçildikten sonra hava baya bir temizlenmiş. Birde kılıçoğlu ve arı sineması vardı ama yeni açılan alışverişmerkezlerindeki sinemalar yüzünden kaç yıllık sinemalar kapanmış

üzüldüm aslında hem fiyatları çok uygundu hemde eskişehire her gittiğimde en az 4 tane film izlerdim o sinemalarda

karakedi bozacısını tekrar yazıyorum istanbuldaki vefa bozacısı filan hikaye karakedi bozası içmemiş insanlara bozadan bahsediyorsun hiç sevmem iğrenç filan diyorlar aslında beğenmeme nedenleri boza diye içtikleri o garip karışımın gerçek boza olmaması. gerçek boza karakedi de içilir ve sonra başka yerde içilmez (içmek istemezsiniz

) ayrıca eskişehirin halkı çok yardımseverdir samimidir eğer oralıysanız her köşe başında bi tanıdığa rastlama imkanınız vardır

tabi öğrencilerin çok fazla olması nedeniyle okul zamanı özellikle akşamları doktorlara, adalara, kızılcıklıya çıktığınızda eskişehiri yerlilerini pek göremezsiniz %90 ı üniversite öğrencisidir yerde oturup gitar çalan öğrencilerden saçlarını garip renklere boyamış heryeri delik deşik olanlara kadar çok çeşitli gençler görebilirsiniz

ancak gündüz vakti çıkarsanız eskişehirlileri görebilirsiniz
baya yazdım sanırım ama daha yazıcak çok şey var eskişehir hakkında aslında yazmaklada anlatılmaz gidip görüp gezmek bi kaç gün geçirmek gerekir eskişehirde :good: