Bir Depo ile 1700 km..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HAGI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tek kısı 60 la gidersek klıma cam vb seylerı acmassak bizim astrada gider heralde :D

bizim şirkete yeni dCi symbol siparişleri verildi bile 2 tane:)

100 kilometrede 3.15 yakıyorsa 37 litre ile 1430 km yapamaz ki...ama yine de çok ekonomik ben sadece hesaba takıldım...

o arac istanbul trafiginde 1700 km yapsın bende işi bırakırım:)

test sürüşünü yapan nede olsa üçretli bi görevli isterse o km yapmasın

camlar kapalı klima kapalı kimbilir yokuş aşağıya sürekli gaz kesmeler sollama ise kesinlikle yapmamıştır.
hız sabit 60 - 80 arası gaza korka korka basmalar ne rezil bi yolculuk yapdıgını hayal edebiliyorum ondan sonra ise bizim araclar bu kadar yakıtla şu kadar yol yapdı deniyor pohhhhh.

araç kullanırken keyif almalıdır insan yakıtı düşünen bisiklet yada karakacan düşünsün.

Bu yakit imkansiz, sehir disi bile olsa bu imkansiz bence, 60 la da 80 le de gitse, daha fazla yakar. ileriki gunlerde goruruz. mantiga aykiri bence.Ve bir de gercek olsa, diger araba firmalarida bunu simdiye kadar dusnurdu ev uygularlardi, su an en iyi dizel 100 km de 4,5 lt den asagiya inemez bence.

Bu yakit imkansiz, sehir disi bile olsa bu imkansiz bence, 60 la da 80 le de gitse, daha fazla yakar. ileriki gunlerde goruruz. mantiga aykiri bence.Ve bir de gercek olsa, diger araba firmalarida bunu simdiye kadar dusnurdu ev uygularlardi, su an en iyi dizel 100 km de 4,5 lt den asagiya inemez bence.
İner merak etmeyin, maksimum 70km/h hızla giderseniz dizel arabanın devri 1500/2000 arasında olur, o devirde de araba yakmaz.
Bu testlerde belirli kurallar vardır, o kurallar dahilinde araba kullanılır. Adamlar o arabanın en uygun hangi devirde ve hızda gideceğini hesaplıyorlar, ona göre sürüyorlar.

dedikleri gibiyse çıkar çıkmaz herkes arabasını satsın gidip topluca alalalım:D

clio 3 1,5 dci 65hp hb etiler-maslak aralığını 3,8lt ortalama ile alıyordu.bunu duysam da şaşırmam:D...

satışa sunulsun insanımız alsın kullansın. gerçek yakıt tüketimi-performas vs o zaman ortaya çıkar. test sürüşü tüketimi ile gerçek kullanıcıların farkı çıkar ortaya diye düşünüyorum

Geri