Bir Akıl!

Bravo çok pahalı. Üstelik Bravo 1.6 Multijet alacağıma Astra, Golf v.s. alırım. Derdim Fiat değil. Linea hiç değil. Tek derdim az yakması, sorunsuz olması, parça ve bakım ucuzluğu... Linea'dan daha mantıklı bir tercih gelmiyor aklıma!

Allah kısmet ederse, ileride çok daha güzel arabalara bineceğimi düşünüyorum. Çok şükür maddi problemlerin büyük bölümünü hallettim. Ancak şu anda işimi görecek araba Linea'dır diyor mantığım. Kalbim ise Astra J... :)

hayırlısı olsun o zaman hocam sen kararını vermişsin... :)
Linea da iyidir... Köy okulu mu okulun? Ben köy okulundayım, arabayı çıkartmıyorum artık yıpranacak diye... Bir hocamızda doğan var onla gidip geliyoruz eşşek gibi biniyoruz tabiri caizse... langur lungur yollarda dediğin gibi modelli araç kullanmak insanın canını acıtıyor... bende bu okuldan ayrılmadan değiştirmeyi düşünmüyorum arabayı... ne zaman merkezi okul o zaman daha modelli bir araç :D

hayırlısı olsun o zaman hocam sen kararını vermişsin... :)
Linea da iyidir... Köy okulu mu okulun? Ben köy okulundayım, arabayı çıkartmıyorum artık yıpranacak diye... Bir hocamızda doğan var onla gidip geliyoruz eşşek gibi biniyoruz tabiri caizse... langur lungur yollarda dediğin gibi modelli araç kullanmak insanın canını acıtıyor... bende bu okuldan ayrılmadan değiştirmeyi düşünmüyorum arabayı... ne zaman merkezi okul o zaman daha modelli bir araç :D

Öğretmen, öğretmenin halinden anlıyor... :)

Köy okulu değil ama sonuçta 25 gidiyor 25 geliyor. Ben yokken geçen yıl bir arkadaş Corsa C ile servis yapmış. 40.000 km falan yapmış toplamda ama araba şu anda hış! :) Gerçi ben arkadaşa göre çok daha nazik kullanıyorum ama yine de yıpranacak işte...

Geri