Bimeksten alisveris yapmayin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan flybird
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçenlerde Teknosa dan bi alışveriş yapmıştım ama menun kalmayınca ertesi günü fatura ve kutusuyla birlikte götürdüğümde ''değiştirelim mi iade etmek mi istiyosunuz?'' diye sordular ve ürünü geri alıp paramı anında ödediler ...

murat abi teknosamagdurları diye bi site var abi biliyonmu :):)

bence sorun malın arızalı olması memnun degilim desen sanırım geri alırlar.Örnek.aldıgınız opeli arıza var geri alıyorlar mı.Almazlar tamir ederler.Memnun degilim diyerek dene bence.Arızalı mal sanırım geri alınmaz tamir edilir.Arzumdan aldım bende arızalı dedim tamir edelim dediler:)

benim bildiğim ürünü iade edemiyosun tamir süresi 30 iş gününü aşarsa iade hakkın doğuyor.değiştirme yapıyolar sadece oda fabrikaya gitmesi lazım bi benzeri başıma teknosada geldi mmc kart kendi makinasında çalıştı bende arada çalışıyodu arada çalışmıyodu eleman çalışıyo dedi idda etti.bende dedim arada çalışıyo yolla fabrikaya 1 hafta sonra yenisini verdiler ürün harbiden bozukmuş ama nerdeyse elemana inanıp benim makinanın arızalı olduğuna inanacaktım.hakkını ara umarım sonuca ulaşırsın...

bir ürünü aldıktan sonra 7 gün içinde memnun kalmazsanız değiştirme hakkınızwar.

Eyvallah kardeş bilgisayarımı değiştirmek istiyordum iyi oldu onlardan almayayım.

Bu olaylar firmadan firmaya değişmekte arkadaşlar.Alışveriş yaparken bunları göz önünde bulundurmak gerekiyor belli bi firma kuralı warsa istersen 15 dakika sonra götür gene almazlar

mdellal' Alıntı:
Vallaha mı hiç duymadım ... :eek:

http://teknosamagdurlari.blogspot.com/

yanlış anlaşılmasın teknosa ya bi düşmanlıgım yok ben bütün malzememi teknosadan alırım cünkü Ankaradaki bütün teknosa müdürleri tanıyorum her hafta mal veriyorum adamlara, onlar bana ben onlara kazandırıyorum:):):)

mdellal' Alıntı:
Geçenlerde Teknosa dan bi alışveriş yapmıştım ama menun kalmayınca ertesi günü fatura ve kutusuyla birlikte götürdüğümde ''değiştirelim mi iade etmek mi istiyosunuz?'' diye sordular ve ürünü geri alıp paramı anında ödediler ...

valla inanın teknosadan aldığım laptop un cdrw sesli çalışıyordu bir hafta sonra gittim bozuk olmamasına rağmen değiştirdiler.
tşkler böyle firmalar olduğu için.

Geri