Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre naber ya geldınmı askerden kardeşım gözukmuyodun bu araben de çok güldüm bunu görünce![]()
bu Salak gözleri kapalı mı sürüyorr araca daha aracın ne oldugunu bile bilmiordur bu aptal baksana radyo bilgilerini gösteren ekran dior
Bizim bertone ları henüz görmemiş heralde..
Kullanmış oldugun ifadeleri açıkcası hiç yakıştıramadım. daha düzgün bir dille yorum yapılabilir.
Lütfen fatih adam yalan mı söylüorrr türkiyede yoq dior sen hala bisim bertoneler diosunnn: yaa saka maka bende hırs olduu arayıpta deyim ver bi msn adreside sana hiç göremediğin türkiyenin hemen hemen 4 bir köşesinden Bertoneleri sana tek tek göstereyim die.
Sanırım gözleri kapalı mı sürüyorr aracı daha aracın ne oldugunu bile bilmiordur bu baksana radyo bilgilerini gösteren ekran dior
arkadaslar sadece sizlere olan saygımdan değiştirdim msjımı sizlerden özür dilerim ilan sahibinden değil hala bana göre içimdeki yorumlar aynı
Adamın hayallerini neden kırıyorsun yaBırak öyle bilsin hatta gördüğü zamanda "ulen bunu ilk ben Türkiye ye getirdim. Benden özendi herkes" desin. Kırmayalım insanların umutlarını hayallerini
![]()