Horozlanma la
Sırf senin yüzünden bu camiadaki arkadaşlara era yi tek kelime tarif edin dedim...
Dedikleri :
Tel maşa ( fransadaki lakabidir)
Uçan teneke
Hızlı tabut
Kutu cola
Alaaddinin sihirli lambası
Ticarinin göz bebeği
Gazoz kapağı
Peynir tenekesi
Yakıt cimrisi ( 1.5 dci eline mendil almış halay cekiyor)
Ufo gören masum köylü
Zamane şahini
Polis çeker
Apacinin aort damarı
Kore nin gururu
Daha yazayimmi bu 14 kişiden aldığım cevap....
Dogukan şu şoförlüğünude merak eder oldum 160 la hangi viraja giriyorsun ya 200 km den nasıl sen durduruyosunda ben durduramiyorum ya bende değil herkes ?!?
Ya tır beni korkutmuyor yağmurlu havada era kadar,he hyundai gennesis de başım üstüne ama savunma şu era yı artık canım...sen savundukca bende konusucam güzel kardeşim desenli tigra yla viraj yapıp duruyorum diye ağzını açan caner toz olsun ama era ya güzel kardeşim....oyle hemende üyelik iptali felan yakışmıyor sana
Sırf senin yüzünden bu camiadaki arkadaşlara era yi tek kelime tarif edin dedim...
Dedikleri :
Tel maşa ( fransadaki lakabidir)
Uçan teneke
Hızlı tabut
Kutu cola
Alaaddinin sihirli lambası
Ticarinin göz bebeği
Gazoz kapağı
Peynir tenekesi
Yakıt cimrisi ( 1.5 dci eline mendil almış halay cekiyor)
Ufo gören masum köylü
Zamane şahini
Polis çeker
Apacinin aort damarı
Kore nin gururu
Daha yazayimmi bu 14 kişiden aldığım cevap....
Dogukan şu şoförlüğünude merak eder oldum 160 la hangi viraja giriyorsun ya 200 km den nasıl sen durduruyosunda ben durduramiyorum ya bende değil herkes ?!?
Ya tır beni korkutmuyor yağmurlu havada era kadar,he hyundai gennesis de başım üstüne ama savunma şu era yı artık canım...sen savundukca bende konusucam güzel kardeşim desenli tigra yla viraj yapıp duruyorum diye ağzını açan caner toz olsun ama era ya güzel kardeşim....oyle hemende üyelik iptali felan yakışmıyor sana