Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence sporta afl ve stil paket (bluetooth sunroof) ekletmek yerine cosmo almak çok daha mantıklı. nitekim sporta altın kaplamada yapsanız satarken sport diye satılıyor. ilaveler malesef ikinci elde pek para etmiyor. ben nasipse ileride tekrar astra alırsam çirkin jantlarınıhllb link' Alıntı:sport + afl çok iyi seçim, + style paket miydi yeni çıkan? bir de o olsa kaymaklı ekmek kadayıfı olurmuş![]()
bence sporta afl ve stil paket (bluetooth sunroof) ekletmek yerine cosmo almak çok daha mantıklı. nitekim sporta altın kaplamada yapsanız satarken sport diye satılıyor. ilaveler malesef ikinci elde pek para etmiyor. ben nasipse ileride tekrar astra alırsam çirkin jantlarınıakın link' Alıntı:[quote author=hllb link=topic=1629.msg35765#msg35765 date=1307436950]
sport + afl çok iyi seçim, + style paket miydi yeni çıkan? bir de o olsa kaymaklı ekmek kadayıfı olurmuş![]()
kesinlikle haklısınız...HaKaN link' Alıntı:akın bey doğru söylüyor
önceki aracımı satarken fulle yakın donanım ekletmeme rağmen sonradan
satarken alıcalar bu full değil niye o kadar para verelim demişlerdi
çoğu kişi bu özellikleri bilmediği için genel olarak bakıyor araç alırken cosmo mu sport mu diye
malesef olmuyor, uyumsuzmuş cosmonun jantı. zaten araç cosmo ise bırakın cosmo jantı kalsın, nitekim orijinal olan her zaman iyidir victoryytomacco link' Alıntı:cosmo jantlar sport jantlar ile değiştiriliyor mu?
yani siparişte sport jantları istemek mümkün mü fiyat farkı vermeden.
cosmonun direksiyonu sporttan çok farklı değil arada çok fark yok gibi yani benim gördüğüm bu.
saygılar.