- Konuyu Başlatan
umarım gögüs parçalarını parlak siyaha boyatırsın yaldır yaldır parlar valla![]()
Piano Black yapıcaz yani parlak siyah

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarım gögüs parçalarını parlak siyaha boyatırsın yaldır yaldır parlar valla![]()
hayırlı olsun
Bildiğim kadarıyla bu arkadaşlar kalabalık bir aile ve bütün kardeşler birkaç farklı dükkan da egzos işiyle uğraşıyorlar. Dolayısı ile Ankara'da bu arkadaşları tanıyan çok kişi var + egzos konusunda da oldukca deneyimliler.Ankarada ÇOPUR eksoz die bir yer var kime sorsanız tanıyorlar adamı işinin ehli piyasa tüm işileri ona yaptırıyormuş oraya taktırdım 4-1 taktı arıza lambası felan yanmıyor bi sorun yoq sükür.Ayrıca söle sölim araba resmen havyanlaştı headers ve kat iptalinden sonra inan şuan o kadar zevk alıyorum ki tabii die bilirsin yaa abartma die ama eski haline bakarak cok ucurumsal bi fark var diyebilirim bu psikolojik değil araca kim bindiyse hayırdır sen naptın bu araca diyor.
Bildiğim kadarıyla bu arkadaşlar kalabalık bir aile ve bütün kardeşler birkaç farklı dükkan da egzos işiyle uğraşıyorlar. Dolayısı ile Ankara'da bu arkadaşları tanıyan çok kişi var + egzos konusunda da oldukca deneyimliler.
Ewet savas abii banada cok meshur olduklarını söylediler ben OPEL GARAGE tavsiyesi üzerine gittim ne sölim işçiliktende memnun aldım headerstanda bu arada aracım 74.000 km de olmasına ragmen katalizörüm pırıl pırıl cıktı usta bile sasırdı valla koydum köşeye duruyor evde2 yıl sonra muayenede lasım olursa
takarım
kolay gelsin böyle konuları zevkle takip ediyorum.fotoğraflaman iyi olmuş...
Spoylerin altına su kaçmasını önlersen, en azından deliklerin olduğu yeri sudan koruyabilirsen (devamlı kuru kalmasını sağlarsan) sorun olmaz. Esnek, kaliteli bir conta bu iş için yeterlidir.Bu arada yaa arka spoyleri takarken bagaj kapağına monyaj için vidaları var deldirsem mii oraların ilerde paslanmaması için ne yaptırmam gerekiyor bilgi verebilir misiniz cift taraflı bant ile cok saglam olucagını düşünmüyorum![]()