Bertone motor seçeneği..?

tüh beeeeeee görmez görmez diyordum :kop: sen nerden çıktın ya :D

kanka şaka bir yana keyifli bir deneme olması açısından bobinaj buci kaploları:rolleyes::rolleyes::rolleyes: :D yok lan yok ilk fırsatta bakalım merak ettim :D

sen nasıl istersen ;)

gri araba temiz duruyor ama arka stoplara ve ön eke müdahale lazım özellikle arka stoplara ayrıca gri arabada siyah deri döşeme olurdu krem renk olması ilginç :confused:

sen nasıl istersen ;)

gri araba temiz duruyor ama arka stoplara ve ön eke müdahale lazım özellikle arka stoplara ayrıca gri arabada siyah deri döşeme olurdu krem renk olması ilginç :confused:

Bence de siyah deri iyi olurdu..

2.0T ve 2.2'lerde de döşeme siyah değil, çift renk. Bunun döşemesi enteresanmış.

Sipariş üzerine yapılmış heralde..

Bertone ların klimalarında genel bi sorun mu var..? İki ilan sahibini aradım, araçlar 120-130 bin km lerde.. İkisi de şöyle temiz, böyle temiz ama klima kompresörü değişek ama klima müşürü arızalı dedi durdu..?

2.0 t derım en azından yukledıgın zaman gıdıyor :)

Bertone ların klimalarında genel bi sorun mu var..? İki ilan sahibini aradım, araçlar 120-130 bin km lerde.. İkisi de şöyle temiz, böyle temiz ama klima kompresörü değişek ama klima müşürü arızalı dedi durdu..?

kullanmayı bilmeyenler genelde bozuyor kardeşim :D

gecmıs olsun kardesım..
v6 ıyıdır ya ne bılım b2 gorunumu vermek zor deıl senın eskıgorunume getırmekte kolay..
yuklucektık hane:)

Eyvallah kardeşim.
Hakkaten serkan ya, nasip değilmiş napalım..

Geri