Bertone motor seçeneği..?

Ankara da bi bertone var beyler 1.8, bakmaya gelirsem yardımcı olur musunuz servise, ustaya gösterme anlamında..?

herşekilde oluruz hemde kalacak yer bile tmin ederiz hemen gel

durduğun kabahat..

ama montunu almayı unutma kar yağıyo..

hiç takıntı yapma kardeşim herşekilde ağırlarız ..sen gel yeterki pm den telefonumuda yazarım ..iyi bak kendine servis dersen en kralları var merak etme..

evet büyük ihtimalle hakanlar görür ilk experttir bu konuda kendileri...

Ankara da bi bertone var beyler 1.8, bakmaya gelirsem yardımcı olur musunuz servise, ustaya gösterme anlamında..?

yaa sen lafını ettiğin şeye bak ;)

bak şimdi ankaraya geliyosun beni arıyosun sonra gidiyoruz adamı alıp şaşmaza önce garaj ahalisi olarak arabaya bi bakıyoruz sağına soluna sonra ben hakan abinin sana göre sağ bana göre sol komşusu boyacı galip ustadan rica ediyorum bi araba var bakalımmı diye o beni kırmaz gelip bakıyor daha sonra hakan abinin sana göre sol bana göre sağ dükkanda dursun usta var onda da boya cihazı vardı ondan yardım istiyoruz böylece kaporta boya işi halloluyor hacı abi gelip motor ve mekanik aksamı kontrol ediyor sana burda söylersem hakan abi kızar 1-2 yere daha gidiyoruz içimiz rahat etsin diye.. en sonda gidip özkaldan rica ederiz tech2 yle kontrol yaparız o arada bide basarız :D için rahatlar ;)

kolay işler sen yeterki beğen ve gel.. hava serin ona göre :D

Allah razı olsun ibrahim, çok sağol.. Onur abi de aynı şeyleri söyledi.. Telefonunu aldım onun.. Müsait olursanız dediğin gibi hep beraber gideriz.. Bu hafta sonu değil de, önümüzdeki haftasonu gelmeyi düşünüyorum inşaallah.. Bi konuşayım da satıcıyla, durumu anlatırım ben zaten size.. Tekrar çok sağolun..

Geri