Bertone motor seçeneği..?

anladınmı hangisi olduğunu ibo bizim o gün durduğumuz sokakta duruyo kırmızı?

veya bak sen bırak bertone u sana şöle bi cihaz verelim :)
fdsfsdsmall.jpg

Son düzenleme:
Orası öyle canım.. :)

2.5 apayrı ya ve arabası çok hoştu emek vardı..motor farkı çok varmı gt arsında bilmiyorum ama o gün deri döşemeli yanında sport yazan birtane gördüm eryamana giderken arkasından yüklendim gaza..ama çok iyi kaçtı ya inanamadım ...v6 yı hisetirdi ibo yani görünüş açısından gt daha iyi ama..

cdx 2.5 var birde sport var değilmi? benim gördüğümde sport yazıyordu yan kapıda

Sesini duyunca huzur buluyodum.. :(

2.5 apayrı ya ve arabası çok hoştu emek vardı..motor farkı çok varmı gt arsında bilmiyorum ama o gün deri döşemeli yanında sport yazan birtane gördüm eryamana giderken arkasından yüklendim gaza..ama çok iyi kaçtı ya inanamadım ...v6 yı hisetirdi ibo yani görünüş açısından gt daha iyi ama..

yok abi b2 i500 body ile tadından yenmez.. fazlası yok eksiği var GT nin..

ope_vectra_1995_010.jpg

jantlar aynı.. mercekli xenonlu tek parça farlar 2.5'de harika duruyor artı olarak far yıkamalar lüks bir hava katıyor. arka stop dizaynı çok dolgun.. standart bir CDX bile GT ye body olarak yükseltilirse çok hoş görünür..

ama şu varki 2.5 V6 alıp 3.2 egzantirikleri yazılım artı egsoz man. komple egsoz düşünemiyorum :D

Son düzenleme:
ama senin farlara bayıldım ibo çok ama çok hoş o ne öle ya benimkiler yanmıyo resmn seninkinin yanında geli bir gece çalsammı ne yapsam lan :)

biri filimli biri filimsiz...

1000254small.jpg

filimde çok değiştiriyo görünüşü yanlız..biri 1986 memur gibi duruyo diğeri hırçın..

filimde çok değiştiriyo görünüşü yanlız..biri 1986 memur gibi duruyo diğeri hırçın..

abi filmsiz araba çok güzel oluyor.. filmli araba pek haşo işi gibi olmaya başladı eskiden güzeldide.. şimdi böyle şekil arabanın içinde dışardan bakınca görünmek daha güzel bence :D :D :D

abi filmsiz araba çok güzel oluyor.. filmli araba pek haşo işi gibi olmaya başladı eskiden güzeldide.. şimdi böyle şekil arabanın içinde dışardan bakınca görünmek daha güzel bence :D :D :D

:):)

Geri