Bertone motor seçeneği..?

ceterisparibus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bertone almayı düşünüyorum. Motor seçenekleriyle ilgili olarak iyi yada kötü bilgisi, görüşü olanlar yardımcı olabilir mi.. 4 motor seçeneği var;
- 1.6 = 100 hp
- 1.8 = 125 hp
- 2.2 = 147 hp
- 2.0 T = 192 hp

Öncelikle şunu söyliyim, turbo düşünmüyorum, 1.6' yıda tavsiye etmiyorlar.. Yani 1.8 ile 2.2 arasındayım.. İlk sırada 2.2 var ama 1.8' de cazip gelmiyo değil.. Kronik sorunları nelerdir ve alırken nelerine dikkat etmem gerekir..

Bu araçla ilgili bilgilerinizi ve görüşlerinizi paylaşır mısınız, özellikle de bertone sahipleri..

Z20LET en iyisidir en performanslısıdır ama temizini bulmak zor sanırım. bence Turboyu genede araştırın.

2.2ninde vergisi yüksektir. 1.8 de performans yönünden ne kadar tatmin eder soru işareti.

ben temiz bir 2.0 Turboyu öneririm bi daha düşünün bence :)

2.0T sağlıklı yürüdüğünde keyfine diyecek yok da turbo araç her yönüyle masraflı maalesef. Bu kasanın hakkını 2.0T haricinde verse verse 2.2 verir. 1.8 deki motor Corsa C GSI ile aynı, 1.6 olacağına hiç olmazsa 1.8 olabilir çok performans aramıyorsan.

Temiz 2.0T düşünürsen görüşelim. :)

2.2 var arkadaşımda ...araç 10 numara çok ama çok güzel bir tasarım ve motoru var kendim de gt olmasa benimde düşündüğüm ya astra sport idi yada bertone..ayrıca o 2200 lük motor nasıl gidiyor öle ya..İnşallah alırsın

aa birde aklını karıştırmak gibi olmasın ama biliyorsunki benimde başıma geldi tek kapı aracı elden çıkarmak biraz daha zor malesef halkımız çok ön yargılı tek kapı araç alınmaz diye piyasayı düşürüyorlar malesef..gt yi tercih etmemin sebeplerinden biride budur 4 kapı spor sedan..ama ben binicem dersen ayrıca tek kapılı aracın müşterisi ayrıdır dersen ..ki öle 2.2 yi tavsiye ederim şiddetle..

Son düzenleme:
2.2 var arkadaşımda ...araç 10 numara çok ama çok güzel bir tasarım ve motoru var kendim de gt olmasa benimde düşündüğüm ya astra sport idi yada bertone..ayrıca o 2200 lük motor nasıl gidiyor öle ya..İnşallah alırsın

aa birde aklını karıştırmak gibi olmasın ama biliyorsunki benimde başıma geldi tek kapı aracı elden çıkarmak biraz daha zor malesef halkımız çok ön yargılı tek kapı araç alınmaz diye piyasayı düşürüyorlar malesef..gt yi tercih etmemin sebeplerinden biride budur 4 kapı spor sedan..ama ben binicem dersen ayrıca tek kapılı aracın müşterisi ayrıdır dersen ..ki öle 2.2 yi tavsiye ederim şiddetle..

Eyvallah, ben de öyle düşünüyorum.. Kronik sorunu var mı yada arkadaşının dert yandığı bi durum falan :)

ekonomi parça,bakım vs.. ucuzluğu diyosan tabiki 1.6 güç istiyosanda turbo al derim güzel temiz turbolar elbet var piyasada 2.2 almak çok mantıksız bence 147 hplik araca fazla vergi vermeye değmez.

2.0T sağlıklı yürüdüğünde keyfine diyecek yok da turbo araç her yönüyle masraflı maalesef. Bu kasanın hakkını 2.0T haricinde verse verse 2.2 verir. 1.8 deki motor Corsa C GSI ile aynı, 1.6 olacağına hiç olmazsa 1.8 olabilir çok performans aramıyorsan.

Temiz 2.0T düşünürsen görüşelim. :)

Erman Başkan satıyor galiba :), kaçırma bence:)

Geri