Benzinli Araça Dizel Yakıt Konulması

kötü bi durum

dikkat etmek lazım tabi de ben benzin ve dizel pompa uçlarının farklı olduğunu duymuştum demek değilmiş . . .

bende öyle biliyorum

sabah benzin alırken merak ettim benzin ve dizel ponpalarına baktım benzin ince dizel kalın

Depoyu fulletipte giden arkadaşlar, acaba fiyatını biliyorlar mı ki, hemen karttan çekmek için markete giriyorlar. Anlamadım yani. Hadi diyelim araca doğru yakıtı verdi, bakalım az mı verdi, hile yaptı mı? kimseye güven olmaz. Tedbiri elden bırakmayalım

arkadaşlar sadece mondeo da değil bizim astra h larda da depo girişi benzin ve dizele göre ayarlanmış yani ynlış pompa kullanılması sözkonusu değil fakat bazı istasyonlarda uçları kullanırken piyasada bulamayınca mazot yerine benzin ucu taktaıklarını biliyoruz.sonuç olarak mondeo yerine biz yine de astra h ı tercih ediyoruz ve pompacının başında beklemeye devam ediyoruz.:p

evet benzinli araca dizel koyılmuyo ama dizele benzn koyulablyo...

en güzeli LPG gene:D:D:D

yakıt farkı yok
mecburen takıyor arabaya gaz pompasını:)

LPG'm var kafam rahat..Aractan inmiyorum bile..:D Şaka bi yana LPG bile olsa bu seferde miktarı unutuyor pompacı fullemeye başlıyor..iki sefer farklı yerlerde başıma geldi..Ne olursa olsun kontrolü elden bırakmamak gerekiyor.

Geri