Benzine zam mı demiştiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kişisel algılamıyorum merak etmeyin. ama dediğim gibi bu tip promosyonlar her yerde var. toptan aldım ucuz aldım misali.
sadece bu indirimi alanların meclisten çıkıyor olması kabul edilebilir bir durum değil.

Aynı fikirdeyiz.Yanına her vekilin 7 akrabasıda dahil.Adamlar vatandaşın refahını sağlamak yerine kendilerine verilen promosyonlarla yaşamayı tercih ediyorlar.Nasılsa aldıkları maaş dışında 7 ceddinin masraflarıda meclis bütçesinden yani vatandaşın sırtından çıkıyor.

Gönderdiğim e-mail;

İyi günler,

Yaklaşık 20 yıllık üyenizim, bu süre zarfında 3 arabama da OPET'ten başka yerden benzin almadım.

Sizlerinde çok iyi bildiği üzere dünyanın en pahalı benzini tüketiyoruz. Sabit gelirli biri olarak akaryakıt

fiyatlarının pahalılığı nedeniyle ağız tadı ile arabaya binemez oldum, o nedenle de mevcut araçlarımı

satıp az yakan bir araba almaya karar verdim. Bizler aşırı pahalı akaryakıt fiyatları ile uğraşmaya

çalışarak binbir fedakarlıklarla araçlarımıza binmeye çalışırken sizlerin yaptığı bu son anlaşma

(http://sozcu.com.tr/milletvekilleri-akaryakiti-yuzde-7-indirimli-aliyor.html) bizleri ziyadesi ile üzmüştür.

Çoğunluğu kollamak varken mutlu bir azınlığı, üstelik akaryakıt zamlarından rahatsız olamayan bir

kesimi kollamanızı kınıyorum. Madem fiyatlarınızda %7 oranında fedakarlık yapabiliyorsunuz,

o zaman bu fedakarlığı bütün halkımıza neden yaymıyorsunuz? Saygılarımla.
Şimdilik bu cevabı yazmışlar.

Sayin İlgili,

Oncelikle gostermis oldugunuz ilgi icin cok tesekkur ederiz.

Talebiniz yetkili birimlerimize yonlendirilmis olup en kisa surede tarafiniza bilgisi paylasilacaktir.

Daha detayli bilgi icin 444 6738 numarali Opet Musteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.

Saygilarimizla,

Opet Petrolculuk A.S.
Musteri Hizmetleri
444 6738

Sayin İlgili,

Talebiniz yetkili birimlerimize yonlendirilmis olup en kisa surede tarafiniza bilgisi paylasilacaktir.

Daha detayli bilgi icin 444 6738 numarali Opet Musteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.

Saygilarimizla,

Opet Petrolculuk A.S.
Musteri Hizmetleri
444 6738

Ne kadar samimiler değil mi :)

Sayin İlgili,

Saygilarimizla,

Opet Petrolculuk A.S.
Musteri Hizmetleri
444 6738
klasik cevap ahh bir istanbulda olucam 7/24 şu genel merkezdeki adamları dövmezsem ne olayım şu Türkiyede birini sorumlu diye koydun mu nedense dünyada bir o biliyor diğer herkes afedersiniz keriz:mad:

Genelde gidişat böyledir.Fakat birşeyi farkettim.Bu vatandaşı keriz yerine koyma alışkanlığı son 6-7 senedir devlet kurumları ve böyle sırtını siyasete dayamış şirketlerde fazlasıyla çoğaldı.Örneğin medical park hastanesinin başhekiminin istediğin yere şikayet et buranın yarısı başbakanın yarısı amerikalıların kimse dokunamaz buraya demesi gibi.

Genelde gidişat böyledir.Fakat birşeyi farkettim.Bu vatandaşı keriz yerine koyma alışkanlığı son 6-7 senedir devlet kurumları ve böyle sırtını siyasete dayamış şirketlerde fazlasıyla çoğaldı.Örneğin medical park hastanesinin başhekiminin istediğin yere şikayet et buranın yarısı başbakanın yarısı amerikalıların kimse dokunamaz buraya demesi gibi.

abi tek çare var mesai saati bitip iş yerinden biraz uzaklaşınca ağzını burnunu kırmak işin olmasa bile içindeki o ismini bilemediğim şey gidiyor acayip rahatlıyorsun:D

abi tek çare var mesai saati bitip iş yerinden biraz uzaklaşınca ağzını burnunu kırmak işin olmasa bile içindeki o ismini bilemediğim şey gidiyor acayip rahatlıyorsun:D

Mobeselere dikkat :D

Bugünkü basından ilgimi çeken bir kaç not.

* Suyu 10 metreküpe kadar ücretsiz yaptığı için yargılanan ve beraat eden İzmir’in Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven, başka bir davada 8 yıl 4 aylık hapis cezasının onanmasının ardından başkanlık görevinden düşürüldü.

Adamın ipini çekmeyi kafaya koymuşlar bir kere, su falan bahane. İ.Melih'te birçok şeyi bedavaya dağıyor. O yapınca alkışlanması ilgimi çekti.

* National Geographic’in sunucusu Conor Woodman, ‘Dolandırıcılar Şehri’ belgeseli için dünyanın farklı şehirlerine yolculuk ederek turistlerin maruz kalabilecekleri hırsızlık, dolandırıcılık ve hileleri araştırıyor.

Conor, gizli kameralarla o şehrin yeraltı dünyasına girerek dolandırıcıların kolay yoldan nasıl para kazandığını ve kurbanlarını kandırmak için kendilerine özgü yöntemleri nasıl ustalıkla kullandığını gün yüzüne çıkarıyor. Daha önce Roma, Marakeş, Prag, Buenos Aires, Barcelona, Rio, Delhi şehirlerini konu alan programın İstanbul bölümü önceki gün yayınlandı. Tekrarları bugün 14.00’te ve 8 Aralık Cumartesi günü 19.00’da yayınlanacak olan programda, turistlerin nasıl dolandırıldığını, iki bira için 1500 lira hesabın nasıl ödettirildiği uygulamalı olarak gösteriyor.

Bu söylentiler yıllardır var, ama nedense üzerine hiçbir zaman gidilmedi. Şimdi birileri ekranlara çıkıp "elin gavuruna bak ülkemizi küçük düşürüyor, ne haddine " diye veryansın ederler, halbuki önce "biz bunlarla neden başedemiyoruz" diye kendilerini sorgulayacaklar.

* Adalet Bakanlığı, Tunceli Ovacık Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun’un silahlı saldırı sonucu öldürülmesi üzerine 13 firma ile görüşerek hâkim ve savcılar için tabanca fiyatlarında indirim istedi.

* Firmalar fiyatlarda yüzde 50 oranlarında indirim yaptı. Hâkim ve savcılar kimlik gösterip 2787 dolarlık Glock marka G19 model tabancayı, 872 dolara alabilecek.

Tam bir komedi. Başlarının üstündeki terazinin kefelerini sık sık kontrol etmelerinde fayda var.

Mobeselere dikkat :D
balaklava var abi bişey olmaz kafaya geçirince özel harekat gibi oluyorsun:D

Bugünkü basından ilgimi çeken bir kaç not.

* Suyu 10 metreküpe kadar ücretsiz yaptığı için yargılanan ve beraat eden İzmir’in Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven, başka bir davada 8 yıl 4 aylık hapis cezasının onanmasının ardından başkanlık görevinden düşürüldü.

Adamın ipini çekmeyi kafaya koymuşlar bir kere, su falan bahane. İ.Melih'te birçok şeyi bedavaya dağıyor. O yapınca alkışlanması ilgimi çekti.

* National Geographic’in sunucusu Conor Woodman, ‘Dolandırıcılar Şehri’ belgeseli için dünyanın farklı şehirlerine yolculuk ederek turistlerin maruz kalabilecekleri hırsızlık, dolandırıcılık ve hileleri araştırıyor.

Conor, gizli kameralarla o şehrin yeraltı dünyasına girerek dolandırıcıların kolay yoldan nasıl para kazandığını ve kurbanlarını kandırmak için kendilerine özgü yöntemleri nasıl ustalıkla kullandığını gün yüzüne çıkarıyor. Daha önce Roma, Marakeş, Prag, Buenos Aires, Barcelona, Rio, Delhi şehirlerini konu alan programın İstanbul bölümü önceki gün yayınlandı. Tekrarları bugün 14.00’te ve 8 Aralık Cumartesi günü 19.00’da yayınlanacak olan programda, turistlerin nasıl dolandırıldığını, iki bira için 1500 lira hesabın nasıl ödettirildiği uygulamalı olarak gösteriyor.

Bu söylentiler yıllardır var, ama nedense üzerine hiçbir zaman gidilmedi. Şimdi birileri ekranlara çıkıp "elin gavuruna bak ülkemizi küçük düşürüyor, ne haddine " diye veryansın ederler, halbuki önce "biz bunlarla neden başedemiyoruz" diye kendilerini sorgulayacaklar.

* Adalet Bakanlığı, Tunceli Ovacık Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun’un silahlı saldırı sonucu öldürülmesi üzerine 13 firma ile görüşerek hâkim ve savcılar için tabanca fiyatlarında indirim istedi.

* Firmalar fiyatlarda yüzde 50 oranlarında indirim yaptı. Hâkim ve savcılar kimlik gösterip 2787 dolarlık Glock marka G19 model tabancayı, 872 dolara alabilecek.

Tam bir komedi. Başlarının üstündeki terazinin kefelerini sık sık kontrol etmelerinde fayda var.
taşıma ruhsatlı silahlar açık bir tehdit unsuru varsa veriliyor ve bir yakınımız kendisini tehtit edeni silahla kovalayıp kaçırdı diye mahkemelik olmuştu yakında kendi düşüncelerine uymayan savcı ve hakimleri de içeri tıkmak için bir yol açılıyor peki sormazlar mı bu ülkede istihbarat nerde polis nerde diye (askeri yazmadım herkes nerede olduğunu biliyor)
turist meselesini de başımdan geçen olayı anlatayım annemle ben sarışın olduğumuz için bizi turist sanarlar bir kaç yıl önce antalyada bir mağazada bişeyler bakmak için girdik satıcı "aha turist geldi bak nasıl yoluyorum dedi yanındaki çırağa" bende höst biz Türküz kimi yoluyon sen dedim onun üzerine abi onlar çakma gümüş hakikiler arkada dedi bunun üzerine bişey almadan çıktık ve bakanlığa dilekçe verdik cevap olarakta serbest rekabet piyasası diye bir cevap gelmişti güler misin ağlar mısın
bir sonraki seçimlerde paravan arkasına gizli kamera koyup akp dışında oy atanları tespit edip içeri atarlar diye beklemeye başladım artık:D

Geri