Benzine zam mı demiştiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama her yerde her alanda bir açık bulunur ve açılan gedikten nemalanan her zaman olur. Benim gördüğüm bana yeter. Siz her şeyin içindeymiş gibi ahkam kesebilirsiniz meydan sizindir.

SerkanV;
Cehaletin bir belirtisi de şahit olmadan kulaktan bire bin katılanı aktarmaktır. Tıpkı senin gibi okuduğunu anlayamadan sallaması gibi.

surgeon

Örnekleri çoğaltmak için gördüğümü paylaştım. Üzerini örtmek için değil. Memurun, asgari ücretlinin maaşına yapılan zammı aylarca konuşup her konuda kanlı bıçaklı olan ama kendi maaşlarına yapılacak zam konusunda tek vücut olup bir gecede kabul eden bir zihniyeti savunmadım, savunmam.

Gönderdiğim e-mail;

İyi günler,

Yaklaşık 20 yıllık üyenizim, bu süre zarfında 3 arabama da OPET'ten başka yerden benzin almadım.

Sizlerinde çok iyi bildiği üzere dünyanın en pahalı benzini tüketiyoruz. Sabit gelirli biri olarak akaryakıt

fiyatlarının pahalılığı nedeniyle ağız tadı ile arabaya binemez oldum, o nedenle de mevcut araçlarımı

satıp az yakan bir araba almaya karar verdim. Bizler aşırı pahalı akaryakıt fiyatları ile uğraşmaya

çalışarak binbir fedakarlıklarla araçlarımıza binmeye çalışırken sizlerin yaptığı bu son anlaşma

(http://sozcu.com.tr/milletvekilleri-akaryakiti-yuzde-7-indirimli-aliyor.html) bizleri ziyadesi ile üzmüştür.

Çoğunluğu kollamak varken mutlu bir azınlığı, üstelik akaryakıt zamlarından rahatsız olamayan bir

kesimi kollamanızı kınıyorum. Madem fiyatlarınızda %7 oranında fedakarlık yapabiliyorsunuz,

o zaman bu fedakarlığı bütün halkımıza neden yaymıyorsunuz? Saygılarımla.

Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama her yerde her alanda bir açık bulunur ve açılan gedikten nemalanan her zaman olur. Benim gördüğüm bana yeter. Siz her şeyin içindeymiş gibi ahkam kesebilirsiniz meydan sizindir.

SerkanV;
Cehaletin bir belirtisi de şahit olmadan kulaktan bire bin katılanı aktarmaktır. Tıpkı senin gibi okuduğunu anlayamadan sallaması gibi.

surgeon

Örnekleri çoğaltmak için gördüğümü paylaştım. Üzerini örtmek için değil. Memurun, asgari ücretlinin maaşına yapılan zammı aylarca konuşup her konuda kanlı bıçaklı olan ama kendi maaşlarına yapılacak zam konusunda tek vücut olup bir gecede kabul eden bir zihniyeti savunmadım, savunmam.

Ben bu işin çok içindeyim. Doğduğum günden beri.
Hasetliklerinizi kişi ve-veya kurumları suçlamak için kullanmayın.
Çünkü;
Karşınızdaki kişi kimdir, nedir, ne iş yapar bilemezsiniz. Asıl kulaktan duyma lafları gerçek sanan sensin.

Son cümle, ben o ortamda yaşıyorum, doğduğumdan beri

Milletvekillerini falan bilmem de biz de araçlarımıza yakıtı %7 indirimli alıyoruz.Öyle şirket falan da değiliz.Eskiden Opetten alıyorduk,yaptıkları bir terbiyesizlik sonucu vazgeçtik,sonra Lukoil'den %3 indirimle almaya başladık.Daha sonra ilerleyen günler de Shellden bir teklif geldi,kabul ettik ve %7 indiririmiz var.Öyle çok bir aracımız da yok.İki araba,bir tane de küçük kamyon.Aşırı da almıyoruz,belli bir limiti geçmek zorunda da değiliz.Hatta kartımızı kime versek gidip aynı indirimden yararlanabiliyor.Bu biraz da petrol şirketlerinin insiyatifinde galiba.Aman dediklerim de yanlış anlaşılmasın,kimseyi savunmuyorum,hemen bana tepki mesajları yazmayın. :D:):D

surgeon

Örnekleri çoğaltmak için gördüğümü paylaştım. Üzerini örtmek için değil. Memurun, asgari ücretlinin maaşına yapılan zammı aylarca konuşup her konuda kanlı bıçaklı olan ama kendi maaşlarına yapılacak zam konusunda tek vücut olup bir gecede kabul eden bir zihniyeti savunmadım, savunmam.[/QUOTE

bence yanlı(ş) örnek olmuş

Gönderdiğim e-mail;

İyi günler,

Yaklaşık 20 yıllık üyenizim, bu süre zarfında 3 arabama da OPET'ten başka yerden benzin almadım.

Sizlerinde çok iyi bildiği üzere dünyanın en pahalı benzini tüketiyoruz. Sabit gelirli biri olarak akaryakıt

fiyatlarının pahalılığı nedeniyle ağız tadı ile arabaya binemez oldum, o nedenle de mevcut araçlarımı

satıp az yakan bir araba almaya karar verdim. Bizler aşırı pahalı akaryakıt fiyatları ile uğraşmaya

çalışarak binbir fedakarlıklarla araçlarımıza binmeye çalışırken sizlerin yaptığı bu son anlaşma

(http://sozcu.com.tr/milletvekilleri-akaryakiti-yuzde-7-indirimli-aliyor.html) bizleri ziyadesi ile üzmüştür.

Çoğunluğu kollamak varken mutlu bir azınlığı, üstelik akaryakıt zamlarından rahatsız olamayan bir

kesimi kollamanızı kınıyorum. Madem fiyatlarınızda %7 oranında fedakarlık yapabiliyorsunuz,

o zaman bu fedakarlığı bütün halkımıza neden yaymıyorsunuz? Saygılarımla.

Tebrik ederim.

SerkanV;

surgeon

Emin ol birşeylerin içindeyim.Gerek yedeksubay olarak görev yaparken gerekse ailemdeki bir kaç üst düzey subay dolayısıyla bu işleri 32 senedir çok iyi biliyorum.Yakıt defterinin üstünde imzası olan hiç bir subay yada astsubay bir rütbelinin bebesi keyif yapsın diye çoluğunun çocuğunun rızkını tehlikeye atmaz.Çünkü gün gelir birileri hesap sorar o benzinden, bunu çok iyi bilir.Şöyle bir örnek vereyim, ben hakkaride 7 tane generali hiç bir zırh koruması olmayan bir ford minibüste gezerken gördüm.Makam arabaları birlikte garajda çekiliydi.Sebep olarakta, o depodaki her damla benzin zamanı gelince bir mehmetçiğin hayatının kurtarılmasında kullanılabilir olarak söylenmişti.Yani bizim de bildiklerimiz yaşadıklarımız var anlamında söyledim bunları.

Dikkat ederseniz bazı resmi törenlerde general forsu taşıyan Ford minibüsleri görürsünüz, o minibüsler gerekli durumlarda generallerin toplu olarak ulaşımlarında kullanılır. Diyeceksiniz ki hiç mi suistimal olmaz. Elbette olur, ama bu suistimaller devlet kurumlarının aracılığı ile değil, kişisel girişimlerle olur.

Emin ol birşeylerin içindeyim.Gerek yedeksubay olarak görev yaparken gerekse ailemdeki bir kaç üst düzey subay dolayısıyla bu işleri 32 senedir çok iyi biliyorum.Yakıt defterinin üstünde imzası olan hiç bir subay yada astsubay bir rütbelinin bebesi keyif yapsın diye çoluğunun çocuğunun rızkını tehlikeye atmaz.Çünkü gün gelir birileri hesap sorar o benzinden, bunu çok iyi bilir.Şöyle bir örnek vereyim, ben hakkaride 7 tane generali hiç bir zırh koruması olmayan bir ford minibüste gezerken gördüm.Makam arabaları birlikte garajda çekiliydi.Sebep olarakta, o depodaki her damla benzin zamanı gelince bir mehmetçiğin hayatının kurtarılmasında kullanılabilir olarak söylenmişti.Yani bizim de bildiklerimiz yaşadıklarımız var anlamında söyledim bunları.

Ben bu kurumun içinde olan birisi olarak mesajını okuduğumda duygularıma engel olamadım. Teşekkür ederim.

Askerliğimi yaptığım Selimiye kışlasına gelen giden aracın haddi hesabı yoktu. Emekli paşanın oğlu, kızıi, eşi, kendisi depolarını doldurup doldurup gidiyordu. Bu %7 devede tüy misali anlayacağınız.
Yani diyorsun ki; onlar yapıyorsa herkes yapabilir....Hakkıdır Hakka Tapan MİLLETİMİN İSTİKLAL!!!!! BİR ÜLKEDE SES ÇIKMIYORSA ORADA YALAKA ÇOKTUR....

Geri