Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TOPLUMLAR LAİK OLDUKLARI GİBİ YÖNETİLİRLER (HADİS) BİZ BUNA HAK EDİYORUZ TÜRK MİLLETİ DUYGUSALDIR YARIN OLSUN BAZI GERÇEKLERİ GENE UNUTACAKLAR DURMAK YOK YOLA DEVAMMMMMMM
Madem öyle arabalara acilen başka bir çalışma prrensibi geliştirsinler.yoksa ortaçağdaki gibi arabasız günler yakındır arkadaşlar.aslında sağlıklı olur yav.düşünsenize yollarda sadece at gübresi
gerçektende ilerde arabamıza ne koyacağız diye düşünüyorum..akaryakıt tüm dünya da azalıyor ya da ülkemize az gönderiliyor. Bazen tarihe bakıyorumda çok üzülüyorum nereden nereye 600 yıl dünyaya hükmetmiş Osmanlının torunları bizler şimdi hükmedilme yolunda hızlıca ilerliyoruz ne yazık ki.
Valla benim alt komşu o %47' nin içinde. Bu hükümetten önce arabası yoktu. Şimdi 3 tane arabası var (Kendinin, eşinin ve kızının). Zam falan takan yok sabahları 3 ayrı arabayla herkes yoluna gidiyor. Haaa akşam dönüşte otoparkta araba koyacak yer bulmakta zorlanıyorlar şimdilik bi o sorunları var.
Artık eleştiri yapacak kelimeler bulamıyorum. Aklımdan geçenleri bir yazsam. Önce formdan atılırım, sonra formu mutlaka kapatırlar, üye arkadaşlar kulağımın sık sık çınlamasına neden olurlar. Ama benzin zammını geri almazlar. O zaman neymiş arkadaşlar. Durmak yok. Devam işte canım anlayın.