benzine yine zam. bugun

dediğni kabul edip koyunmu olalım yani...

bu hükümeti beğenmiyorum ve gönderiyorum yeniside aynı haltı yerse onuda gönderirim irade bende değilmi.

he nasılsa bi sonrakide aynı deyip buna katlanmak boyunduruk altına girmek cahilliktende öte.

bu arada ingiliz kraliyet ailesi kadar pacoz ve cahilinide dünyada bulamazsınız...

Hiç birşey anlamadım yazdığından..

Neyi kabul edip koyun oluyorsun..

Zaten her hükümeti halk seçer halk gönderir..irade sendeyse elin değmişken şu akaryakıt işinede bir bak o zaman..

Katlanmamak için bir çözüm önerin varsa dört gözle bekliyorum..Belki bir parti marti kurarız..

:kop: ( Bu en son yazdığın için )

Benzin hazirana 4 ytl olur

Benzin hazirana 4 ytl olur
BUda sadece bizde var işte. Her rakamı düzleriz. Şu an Allahdan 3.49 olduğu için 3.50 denince sorun olmuyor ama. Aha buraya yazıyorum benzin 3.61 ytl olsun herkes düzlemek için 4.00 diyecek.

Tv ler biraz destek verse iyi olacak ama nerdeeee gıda elektrik su bunlardan haber yaparlar ama hiç petrol fiyatlarından bahseden yok

petrol fiyatlarından bahsetmemelerin sebebi medya patronlarının petrol satması.

sonuçta araçlarımızı kullanamaz hale gelicez acil işler haricinde insanda zevk bırakmayacaklar.

petrolün fiyatı düştü aynı zamanda dolarda düştü e hani nerde indirim:)
altın yumurtlayan tavugu keserlermi hiç... önceden indirim oluyodu 2 kuruş 2 hafta sonra 5 kuruş zam.

3 kuruş iner 10 kuruş artar.inmezde artık.aldı başını gidiyor.birdaha zor görürüz 3 küsürleri.4 olacak 4

Yapılan zam dün akşam geri alındı. 95 oktanın satış fiyatı istanbul da 3.43 ytl oldu. Ama ben önceki gün bir depo benzin aldım zamlı:mad:

Evet zam geri alınmış hayret :) fazla sürmez bi kaç gün sonra geri alınan tutarın 3-4 katı bi zamla müjdeyi verirler:)

bu ülkenin yönetimine seçilen dagda koyun gütmekten gelen işçiye ayak takımı diyen askere yan gelip yatma diyen, köylünün anasına söven bu karaktersizligi destek veren ve savunucularını nefretle sonrasında esefle kınıyoruz unutmayınki millet devlet için olmuş kirli çamaşır gibi üzerimize pislemekten geri durmuyorlar destekleyinki bu pislikten payınızı alacaksınız

Geri