benzinde %25 indirim

evet bugun de %14 olacaktı. bundan sonra da pazar günleri 02,00 - 12,00 saatleri arası %9 indirim olacakmış. diğer firmalar yapmazken bu firma nasıl benzin fiyatında indirim yapabiliyor acaba?

Bunun daha önce bir konu başlığı vardı sanırım. Bu firma bayilik sistemiyle değil bütün istasyonlar merkeze bağlı olduğu için %7 bayi payını direk indirim olarak koyuyor. Diğer indirimlere de kafasına göre karar veriyor çünkü bütün istasyonlar kendine bağlı. En azından o konuda söylenen ve benim bikaç sitede gördüğüm bilgi bu yöndeydi

opet-shell gibi firmalar karlarının belirli bir kısmını reklam giderlerine harcıyor- ve bütün bayiilerden bu reklam giderlerinin kesintileri yapılıyor;).
adamlar mantıklı al işte sana reklam:) ticari zeka ve iktisat:D

luk kozyatağında %7 lpg'de %5de diğer yakıtlarda indirim yapıyor...

luk oil alpet sunpet bu gibi firmalara pek güvenemiyorum total bile eski firmadır ama pek güvenemiyorum..

luk'dan gaz almıştım daha önce araçta herhangi bir problem yaşatmamıştı ama totoladen 1 kere depoyu fullemiştim her zaman 230 235 km yapan araba 220 km gaz bitti ve araç resmen aptallaştı...

yakıtlarda çok hileler dönebiiliyor her ütrlüsünde lpg benzin dizel içine pek çok farklı şey katabiliyorlar.. ondan bilindik yerler dışında almıyorum shell ide açıkcası beğenmiyorum ne hikmetse 100 tl misal opet bp po dan alıyorum yarım depo oluyorsa (misal dedim artık 100 tl ye çeyreği geçiyor ancak :D ) neyse shellden 100 tl aldınmı yarım deponun altı doluyor ve sanki daha çabuk bitiyor.. o yüzden shelleride sevmiyorum mümkünse po bp opet den şaşmıyorum.

benim arkadaşım bu benzin firmalarını denetleyen bir kuruluşta çalışıyor bana her zaman po dan al abi der en güvenilir olanı o der şaşırtıcı

po da şehir içinde fazla yok.. genelde e-5 etrafında çok var.. şehir içinde en çok shell opet var bir kaç tanede tek tük bp bplerin avantajı çok yüzük denilebilicek nokta pozisyonlarda şehir içinde varlar..

Geri