Benzin yardımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de başımdan geçen bi olayı anlatayım
Ankara Kızılayda Emniyet Gen müd. den meydana doğru iniyorum. G.O.P Çankaya otobüs durağında bekleyen insanların arasından düzgün giyimli bir teyze bana doğru yöneldi yolumu kesti ve "afedersiniz evladım otobüs kartınız var mı" diye sordu. O kadar otobüs bekleyen insanın arasından ve gişelerin olduğu bi yerde yolda yürüyen bi adamı niye durduruyor ki diye şüphelendim fakat o kısa düşünme anında "herakde otobüs kartıyla suistimal yapacak kadar da düşmemişizdir, Niye kart istiyor para isterdi diye düşündüm ve içinde bir kaç kontör olan kartımı teyzeye verdim
Sadece 1 gün sonra bu kez karşı kaldırımdan meydana doğru inerken aynı teyze yine o kadar insanın arasından önüme geçti ve "Afedersiniz evladım otobüs kartınız var mı?" diye sorunca gerçek ihtiyaç sahiplerine el uzatma kültürümüzü tarumar eden güruha mensup annem yaşındaki bu kadını istemeden azarladım "Yapma teyze ya dün de tam karşıda otobüs kartı istemiştin benden". Arkamı dönmüş yoluma devam ederken "Naapıyım gene lazım oldu" diyordu...
Artık kime güveneceğimizi şaşırdık
bir değişiğide bana oldu..temiz giyimli bir teyze ve 5-6 yaşlarında bir çocuk önümü kesti kadıköyde oturuyorum paramı düşürmüşüm burda kaldım yardım et dedi..bende kıyamayıp 10 ytl verdim..aradan 2 gün geçti aynı yerde aynı teyzeyle torun aynı cümleleri söylediler..bende dayanamayıp YA TEYZE BEN SENİ YOLLUYORUM SEN GERİ GELİYORSUN :) AYIP diye bağırdım teyzenin kaçışını görecektiniz:D

helal olsun ya.iyiki pompacı haber vermişte.geçmiş olsun

neler var neler yaa enteresan dikkat etmek gerek miş...

geçmiş olsun ortalık üç kağıtçı kaynıyor.parfüm olayı benim de başıma geldi kızılayda adam havalanı kartını gösterip parfüm satmaya çalıştı ve 3 kere karşılaştık kızılayda aynı adamla en sonunda dedim "abi heralde havaalanındaki iş fazla sarmadı kızılay daha cazip geldi" bişi sölemedi.

bugün kardeşim anlattı bizim damadın ahçı dükkanı var temiz giyimli kravatlı biri gelip çorba içmiş üstüne damattan bi sigara ve çay söylemesini istemiş sigara ve çayı içtikten sonra arkadaş gelecek onu bekliyorum demiş.damat bi iş için dükkandan ayrılmasını fırsat bilip kalkıp çırağa ustana 20 ytl verdim yemek 3 ytl tuttu demiş.paranın üstünü vermedi işim acele demiş.çırakta 17 ytl kasadan vermiş.yani adam yemek yiyip üstüne 17 ytl alıp afiyetle dükkandan uzaklaşmış.damat gelince iş anlaşılmış.çırağa epey söylenmiş artık.
ne günlere kaldık yarabbim

vay be araba ne markaydı bu kadar düşmüşler

yuuh.daha neler görcez acaba...

gttikçe yenileri türüyor.dikkatli olmak gerek...

Geri