benzin ve mazota yine zam

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bu gece ya da yarın gece!

Benzinde 5-8 Kuruş arası, (%1,5-%2,0)
Mazotda 5-7 Kuruş arası (%1,5 - %2,0)
demedi demeyin
bune ya hergün zam yeter artık ya allah belasını versin bu hükümetin allahım yeter ya bune be her naneye zam vergi ödemekten anamız ağladı hiçmi insaf yok sizde hükümettekiler,akşam akşam ya ALLAH BELANIZI VERSİN HEPİNİZİN BU ZAMLARI ALIN MÜNASİP BİYERiNİZE ........... http://www.techturkey.com/showpost.php?p=1881594&postcount=106

Bu gece ya da yarın gece!

Benzinde 5-8 Kuruş arası, (%1,5-%2,0)
Mazotda 5-7 Kuruş arası (%1,5 - %2,0)
demedi demeyin
bune ya hergün zam yeter artık ya allah belasını versin bu hükümetin allahım yeter ya bune be her naneye zam vergi ödemekten anamız ağladı hiçmi insaf yok sizde hükümettekiler,akşam akşam ya ALLAH BELANIZI VERSİN HEPİNİZİN BU ZAMLARI ALIN MÜNASİP BİYERiNİZE ........... http://www.techturkey.com/showpost.php?p=1881594&postcount=106

Hayırdır nerden çıktı bu ?

Koyun yerine koyuyolar milleti , yok wıkı mış yok liderlerin banka hesaplarıymış , ama halka gelince geçirin gitsin diyorlar.. Böyle giderse fazla ilersi yok bu işin

boooooos laflar....
Haberler zamdan sikayet degil arac satisi rekor kiriyormus...siz basda olsaniz ne dersiniz????
demek daha zam yapabiliriz millet aglamiyor acitmamis..:D dersiniz...cünkü arac satisi ortada.

Pazar günü depoyu doldurttum 180 ytl ye içime oturdu inşallah yılbaşına kadar gider bu 1 depo sırf şu benzin meselesinden dolayı kıbrısa geri gitmeyi istiyorum 85 ytl ye depo doldurdugum gunleri özlemle anıyorum.

bıze mustehak hıc kımse sesını cıkarmıyor 300krş lpg zam geldı taksıcıler kuzu gıbı sankı hıc umurlarında degıll

Hayırdır nerden çıktı bu ?
başka forumdan aldım usta git doldur depoyu zamlanmadan:)

Nereye Kadar Cıkıcak Bakalım Benzin Fiyatı.

donanımhaber forumundaki arkadaş biliyor hep,zam kesindir diyebiliriz.

Halka koyun dediler koydu diyen kafa yapısına müstehak....Bunlar ne de olsa cebteki paranın da bimnemnesine koydu olan biz dürüst vatandaşa oluyor....Almanyadaki benzin parasına tüp alıyorum az kaldı paçayı kurtarınca mal mülk satıp vınn;)

Geri