benzin şirketlerine boykot...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan besim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en azından A4 kağıdına "Bu Araçta Dünya'nın En Pahalı Benzini Kullanılmaktadır!"

şeklinde yazı asalım..

emin olun çok dikkat çekiyor ben 3 aydır takıyorum

ama insanımınız kalbini temizliğimidir nedir.anlayamıyorlar ne demek istediğimiz.bana gelip diyorlarki abi opel e binme o zaman o kadar çok yakıyorsa diyor.adama diyorum ki yaa arkadaş sen benzini azerbaycandan mı alıyorsun. niye ki abi diyor arkadaş sende litresini benim gibi yaklaşık 4 ytl den alıyorsun, alış fiyatımız pahalı devlet bizden fazlaca vergi aldığı için şu anda dünyadaki en pahalı benzini sen ve ben kullanıyoruz diyorum adamın jeton anca düşüyor banada yzada bende takayım diyor ondan sonra

en azından A4 kağıdına "Bu Araçta Dünya'nın En Pahalı Benzini Kullanılmaktadır!"

şeklinde yazı asalım..

Bence de...

ÖTV istemiyoruz

Son düzenleme:
ÖTV ye HAYIR

BİZİ DEVLET SOYUYOR
sell, total bahane.

Arkadaşlar böyle olmaz! Bence Patronun biz olduğumuzu göstermemiz lazım! Herkes sabah saatlerinde işini gücünü bırakıp petrol istasyonlarına akın etmeli bence! İstasyonları ağzına kadar araçlarımızla dolduralım o zaman nolcak bakalım? nasıl benzin satacaklar? bence en güzel protesto yöntemi budur! Araçları dolduralım benzinliklerin içine kimse giremesin!

Valla Cok güzel Bir Yaklasim Tebrik Ediyorum Seni Ama Bunu Yapacak Kişiler Lazim...

evet beyler ne yapıyoruz hemen icraate geçelim

Walla bu kampanya tutarsa dedikleri olabilir...

Geri