Şimdi anlıyorum ki, bu durum hiçde azımsanamayacak kadar yaygın bir problemmiş.!
2000 model Tigra aracımdaki benzin göstergesi problemini tam olarak yazayım, yazayımki hem problem anlaşılsın hemde çözüm bulalım.!
Komik ama gerçek. Aracıma 12-14 litre kadar benzin alırsam göstergem düzgün çalışıyor, ama ne zaman depo full olsun 1 kerede yada hadi 100 liralık benzin alayım desem, ilk marşta belki benzin göstergesi çalışıyor ama sonraki marşlarda cevap yok...??!! Bu hep böyle. Böyle idare edeyim falan dedim, km'yi sürekli kontrol ederim zaten.. ama kesinlikle can sıkıcı. 1 kere benzinciye 20 metre mesafede yolda kaldım. Şans işte..!! Ama istiyorumki doğru çalışsın. Anlaşıldı bu arıza kronik olarak Opel'de var. (Yeni opellerde olmayabilir bilmiyorum). Gittim tamirciye, söktük beraber, işin kötüsü hiç arızası yokmuş gibi görünüyor. Aslında şamandıra bozuk değil gibi ama bozuk işte, keyfe keder çalışıyor. Sanki İşverene bozukmuşta, işi savsaklıyım der gibi

. Peki ne yapalım. Nasıl bir çözüm getirebiliriz Sevgili Teknik Danışmanlarımız?!!
Parça alalım mı? 3 liralık şamandıra 133 - 150 Tl arası internette. Oda tigra için değil, Corsa B için. Ben aynıdır diye ümit ediyorum sadece!! Aynı mı? peki? Corsa B ile Tigra şamandırası. Sipariş versek, garantisi olmaz diyorlar doğru çalışıp çalışmayacağının. Bir usta ile görüştüm, bulamazsın diyor parçayı sahte çin malı var o bile gerçekmiş gibi piyasada satılıyor diyor??!
Bu konuda yardım istiyoruzzzzzz!!
Bizi aydınlatacak bir arkadaş varsa sevinirim, yada yaptıran var mı?? Ben bozuk kullanmak istemiyorum açıkçası!!!
Sevgilerimle