Benzin pompası arızası...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ünal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ünal

Kayıtlı Kullanıcı
38-Kayseri
Benzin pompa'sı bozuldu arkadaşlar..:(.önceden bir tamir görmüş..bi ara bozuldu kendi kendine düzeldi....devamlı sigorta attırıyordu...kaliteli sigorta taktım..pompa hiç çalışmaz oldu...

çin işi...50
avrupa...110
bosh....140
orjinal...340 tl diyorlar :( Bosh düşünüyorum.Ustalarımdan yorum bekliyorum...

ben tatil esnasında yolda kaldım benzin pompası yüzünden akseki ciarındaydım dönüş yolu,çekiciyle alanyaya ulaştım ordaki sanayiden aldım vectra c için bosch marka 140 tl ödedim 50 de işçilik verdim halloldu.1 saatlik bi iş.geçmiş olsun..

Öğrenmek istediğim orjinalinden şaşma diyorlar...ama bosh'da kaliteli bir marka değilmi...?

valla usta bosch için gözü kapalı ok verdi.parçayı kendim aldım,yetkili serviste taktırdım.şimdilik sorun yok bir sene oldu takalı.yalnız astra g sanırım onunla vectrac uyuyo dediler fiyat ta baya farkediyodu ben güvenedim.

bosch u tavsıye ederım

Karar verilmiştir...Bosh...::))

arkadaşlar vectra c bende benzin pompası değiştirdim 150 lira bosch işçilik dahil tamir ettirmek iyi değil elektrik kaçırırı ark yaparsa bumm yeni takmakta fayda var saygılar

Benimde astra G nin benzin pompası arızalandı (ses yapıyordu) Zaten orjinali Bosch marka. Sinopda sordum Bosch ve GM ye 210 dediler. Bende opel parçaci isimli internet sitesinden Bosch marka 85 TL ye aldım 20 de işcilik verdim. Fakat sanırım orjinal bosch değil. Çünkü düşük devirde hızlanırken kasılıyor sanki. benim araba gazlı olduğu için önemsemedim nasıl olsa ısınıp gaza geçince benzin pompasıyla işim olmuyor.

3 bar veren herhangi bir pompayı tak sıkıntı çıkmaz boş depo gezmediğin sürece malum zavallı kendisini sadece benzinle soğutabiliyor

3 bar veren herhangi bir pompayı tak sıkıntı çıkmaz boş depo gezmediğin sürece malum zavallı kendisini sadece benzinle soğutabiliyor

astra g ler 5 bar. vectra 3 bar mı ?

Geri