benzin pompası+amörtisör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güven3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

güven3

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
benzin pompasını ve amörtisörleri degiştirmem lazım tavsiye edeceginiz markaları yazarmısınız yaglı amörtisör mü iyi olanı gazlı olan mı?

benzin pompasını ve amörtisörleri degiştirmem lazım tavsiye edeceginiz markaları yazarmısınız yaglı amörtisör mü iyi olanı gazlı olan mı?
Merhaba
Bede de astra f var...yakıt pompasında vınlama geliyor.
Opel servisi ustaları ile görüştüğümde öncelikle temizlemeye çalıştıklarını, ters elektrik verdiklerini yine pisliği temizlemezse değişmesi gerektiğini söylediler. Marka olarak kesinlikle ucuz çin malına kaçılmamaıs gerektiğini ve Bosch u tavsiye ettiklerini söylediler. Piyasada 180ytl civarında.

sabahları zor çalışıyo aracım pompada tamir olayı olur mu bi soruyum

• İMZA ALANINIZI Lütfen Kurallara Uygun Düzenleyiniz.

Aksi Takdirde Üyeliğinize Son Verileceğini Unutmayın... Detaylar için TIKLAYINIZ

bendede vınlama sesi var. serviste 280 ytl demişlerdi benzin pompasına hala değişmedim. tamamen tıkanınca nasıl belirti gösteriyor

bendede vınlama sesi var. serviste 280 ytl demişlerdi benzin pompasına hala değişmedim. tamamen tıkanınca nasıl belirti gösteriyor
Araçcın yolda kalabileceğini söylediler. Ben bu ay değiştirticem. İstabul maslakta alıcam pompayı bir servise taktırıcam. Kesin daha ucuz olacak. Haa birde çin işi pompalar var 50 ytl gibi bir fiyatı var. Kesinlikle güvenilmemesi gerektiği söyleniyor.

araç 3-4 marşta çalışıyo çalıştıktan sonrada titreme yapıyo 5 saniye kadar sonra yeniden düzeliyor

Ben pompayı yeni değiştirdim ve değiştirdikten sonra 3-4 marşta çalışmaya başladı. Üstelik bosh un benzin pompası...
Yoksa -35 derece soğukta bile ilk basmada çalışırdı. Bende anlayamadım. Anlayan varsa lütfen bilgilendirsin....:(

Ben pompayı yeni değiştirdim ve değiştirdikten sonra 3-4 marşta çalışmaya başladı. Üstelik bosh un benzin pompası...
Yoksa -35 derece soğukta bile ilk basmada çalışırdı. Bende anlayamadım. Anlayan varsa lütfen bilgilendirsin....:(

Pompanın montajında büyük olasılıkla sorun.
Hortum kasılmış olabilir bi yerden...

Bence Montajı bir daha kontrol ettirin.

Rompanın Delphi, Gm ya da Bosch olması gerekir. Montajı düzgün yapılmazsa araç zor çalışır. Bir de depoda en az 1/4 oranında yakıt olmsı gerekir benzin ışığını yanık tutmayın. Aracı direksiyon tarafı yukarıda kalacak şekilde (yan kısmı)yakıt azken park etmeyin yoksa pompayı yakarsınız vınlama sesi gelir.

Geri