benzin pompasını ve amörtisörleri degiştirmem lazım tavsiye edeceginiz markaları yazarmısınız yaglı amörtisör mü iyi olanı gazlı olan mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhababenzin pompasını ve amörtisörleri degiştirmem lazım tavsiye edeceginiz markaları yazarmısınız yaglı amörtisör mü iyi olanı gazlı olan mı?
Araçcın yolda kalabileceğini söylediler. Ben bu ay değiştirticem. İstabul maslakta alıcam pompayı bir servise taktırıcam. Kesin daha ucuz olacak. Haa birde çin işi pompalar var 50 ytl gibi bir fiyatı var. Kesinlikle güvenilmemesi gerektiği söyleniyor.bendede vınlama sesi var. serviste 280 ytl demişlerdi benzin pompasına hala değişmedim. tamamen tıkanınca nasıl belirti gösteriyor
bendede vınlama sesi var. serviste 280 ytl demişlerdi benzin pompasına hala değişmedim. tamamen tıkanınca nasıl belirti gösteriyor
Ben pompayı yeni değiştirdim ve değiştirdikten sonra 3-4 marşta çalışmaya başladı. Üstelik bosh un benzin pompası...
Yoksa -35 derece soğukta bile ilk basmada çalışırdı. Bende anlayamadım. Anlayan varsa lütfen bilgilendirsin....![]()