benzin ikaz lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yasar42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yasar42

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2001 astra 14 gl var bende yeni aldım benzin lambası yanıp söndügünde kaç kilometre kadar gidebiliyor bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar

Tahimini söylüyorum 60km falan galiba.
Onu görmen senin açından büyük bir hata. En az çeyrek depo hatta yarım depo al derim.
Gitmeye devam edersen pompayı yakarsın bu sefer hiç gidemezsin.

Kullanıma bağlı olarak 80-30 arası gider. benzin lambasını yaktırmayın bence.

teşekkürler

benzin iyice bitersemi yakar yoksa yanmaya başlayıncamı yakabilir mahmut kardeşim

Zamanla bozuyor Yaşar bey,
İlk zamanlar bişey olmayabilir ama zor çalışmaya, gaz yememeye başladıysa o zaman bozulduğunu anlamak zor değil.
Palio'm vardı ondan biliyorum.
Siz siz olun o lambayı yaktırmayın. Bozulmamasını garantiye almak için yarım depo aşağısına da düşmeyin. (gerçi bu zamanda yarım depo en az 70-80TL ye doluyor ama ne yapalım)

bilgin için teşekkürler kardeşim

2001 astra 14 gl var bende yeni aldım benzin lambası yanıp söndügünde kaç kilometre kadar gidebiliyor bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar
yandığında 80-60 arası yanıp söndüğünde ise 30 km gidersin ben bizzat denedim ayrıca arkadaşlar lambayı yakma benzin pompası bozulur demişler eğer aracın lpg li ve benzinde kullanmıyorsan sıklıkla evet bozulur ama lpg sizse ve hergün benzinde kullanıyorsan hiç birşey olmuyor ben 1 yıla yakın süredir kullanıyorum ve nerdeyse 2 günde bir benzin ışığı yanıyor problemsiz ...

bu devirde benzin lambasının yanmaması mümkünmü?

Geri