benzin fiatlarından siyaset

Kadahorlu61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Şub 2009
Mesajlar
1,137
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Siteyi ziyaret et
olsun olsun benzinde mazotta 5 tl olsun düz olsun. lpg de 4 tl olsun. hatta akaryakıt artık cam suyu gibi litrelik şişelerde satılsın. belki seçimlerde milletin aklı başına gelir. ben her ay maaşımın yarısını feda etmeye hazırım.
 

ali alan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
26 Ocak 2011
Mesajlar
14
Tepki puanı
0
Puanları
1
Siteyi ziyaret et
her toplum layık olduğu şekilde yönetilir. :)

Partilerin söylemlerine değil ekonomi politikalarına bakmak gerekir.Çünkü sosyoloji de ekonomi-politik vardır.Vatan millet sakarya edebiyatlarına yada söylenen bir iki söze göre değil partilerin biz seçmenlerine önce ekonomik sonra politik olarak ne vaad ettiğini incelememiz gerekiyor.Sizi bilmem ama piyasa şu an berbat durumda.Yaprak kımıldamıyor.Libya ve Mısır' daki olaylar yüzünden ülkemize en az 25 000 kişi daha geri geldi.İşsizliğin hat safhada olduğu bir durumda şimdi yeni işsizler katıldı aramıza.

Hükümet yatırım işini özel sektöre paslayıp duruyor.Halbuki bu tip dünya da görünen büyük ekonomik buhranlarda kamu bizzat yatırım yapmalıdır.Hayatımda CHP ye hiç oy vermemiş biri olarak CHP nin son çıkışını beğendim.Ayda 600 TL aile yardımı gerçekten güzel bir uygulama olur.Evine her ay 1 kg et girmeyen aileler var.Et fiyatları aldı başını gidiyor.

GDO lu ürünlerin girişini de sağolsun bu hükümet serbest bıraktı.Artık genetiği ile oynanmış ürünlerin arenası oldu ülke.Mısır ve soyadan uzak durmanızı tavsiye ederim.Üzerinde en çok genetik araştırma yapılan ürün gurupları bunlar.

Kürt sorununuda çözmeye çalışılıyormuş gibi yapılsa da ne dağdan inen var ne de konumundan geri adım atan var.Şu an sanki sorunlar morfin verilmiş gibi uyuşturulmuş durumda.Referandum da 'yetmez ama evet' demiştim.Daha sonra yeni bir anayasa yapılacak sözü ile.Bırakın çağdaş bir anayasa yapmayı anca darbe dönemlerinde görebileceğimiz şekilde gazetecilerin ve insanların bu kadar mesnetsiz, apar topar tutuklandığı ve tutukluluğun bir cezaya dönüştüğü bir dönem hatırlamıyorum.

Heralde T.C tarihinde karikatüriste,sanatçıya bu kadar agresif davranan bu kadar çok dava açan bu kadar hoş görüsüz bir başka yönetim yoktur.Birde buna ileri demokrasi demiyorlar mı güler misin ölür müsün? :) Kesinlikle şu anki yönetime oy vermeyeceğim.Umarım tek parti değil de bir koolisyon olur.Biri diğerini dengeler.Tek başına kim gelirse gelsin kendini padişah sanıyor çünkü.Saygılarımla.
 

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 Haz 2009
Mesajlar
21,572
Tepki puanı
9
Puanları
38
Yaş
48
www.engelsizdostlar.com
Haksızlığa iş kalırsa arkadaşlar bu ülke rahmetli Erbakan'a haksızlık etmiştir. Bu ülkede kaynak yok diye ağlayanlara karşı bu ülkede %50 zam veren ve ülkenin batmadığını ispatlayan bir liderdi. Battı mı ülke? Hayır? Ekonomik bir kriz mi çıktı? Hayır... ama bunca zaman her bahane üretenler geldi. Birde ben şuna çok kızıyorum. Kötünün iyisi kelimesine ne alakası var? Kötü kötüdür? Bunun iyisi ortası olmaz.
 

decoder

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
13 Nis 2009
Mesajlar
1,171
Tepki puanı
1
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
hak haksızlık ekonomi bunlar büyük mesele konuyu acan arkadaşında dediğiğ gibi adam gibi bir partide yok oy verecek o durumda herkes benim gibi yapsın yak oyunu kimseye verme seçim sonrası vicdanın rahat olsun
LAN BENDE BU ŞEREFSİZLERE OY VERDİM DEMEMEK İÇİN en iyisi oyu yakmak ben şahsen öyle yapıyorum bu hükümet ve gelebilecek hükümetlerde aynı yolu sececek zamla gecinmeye devam ededecek
 

semia

Bölüm Sorumlusu
Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 Nis 2009
Mesajlar
7,097
Tepki puanı
3
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Konu tartisma bende nacizhane konuya baska ufuk acisindan girmek istedim...
Allah Resulü(sav) diyorki:siz nasilsaniz ölye idare edilirsiniz..yani siz toplum bozuk ise basdak iyi olmaz...bakin irakda saddami kiniyorduk..anladikki o adam gidince millet kavim irk meshep catismasindan birbirlerini yiyor..yani o toplumun hak ettigi zalim hükümdarmis.Allah o topluma bosuna onu laik görmemis..tabii bu tartisilir benim kanatim fikrim dedigim gibi..
Zamaninda Haccac'a Ömer (ra) in adaletinden bahsederler.o zalim Haccain verdigi cevaba bakin siz Ömer(ra) zamanindaki millet olsa idiniz hic süphesiz bende ömer olurdum...
Allah (cc) Kur'anda diyor ki:
Onun (insanin) arkasinda ve önünde onu izleyenler vardir,onu Allah emri ile korumaktadir,Gercekten Allah kendi nefislerinde olani degistirip bozuncaya kadar bir toplulukta olani degistirip bozmaz: Allah bir topluluga kötülük istedimi onu degistirecek yoktur...
bunu aciklamak tartismaya bu site yetmez...
 

suluboya44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 Kas 2010
Mesajlar
807
Tepki puanı
3
Puanları
16
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar sağcı, solcu, islamcı kim olursa olsun haksızlık her yerde haksızlıktır. Hak en temel ve değişmez bir kavramdır. İlk insandan, dünyada kalan en son insana değişmeyecektir. Önemli olan haklı olanı savunmaktır. Benim için ideolojinin, düşüncenin ne olduğu önemli değildir, haklı olup olmadığı önemlidir...
Ben dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorsam burda bir haksızlık var demektir, hangi hükümet gelirse gelsin eğer bu işin haklı bir tarafını gösterirse ben bu benzini 5 liradan bile alırım...

kesinlikle katılıyorum, yukarıda arkadaşın biri aydın doğan ın silinen borcundan bahsetmiş, aynı durum erbakan hoca içinde yapıldı unutmayın, torba yasaya eklenen son dakika meddesiyle 12 trilyondan 1 trilyona düştü cezası,, paranın dini imanı olmaz derler doğru değilmi,
sonuçta kapitalizmin zirve yaptığı bi dönemde yaşıyoruz, para herşeyi hallediyo kimilerine göre,,,,,
 

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Katılım
19 Ara 2007
Mesajlar
20,521
Tepki puanı
255
Puanları
83
Siteyi ziyaret et
iyi akşamlar!
Savaş bey!
1980 öncesi ne solcular vardı şimdi sağda,misal;hükümetin turizm bakanıErtuğrul Günay ve ek çokları,işte biz türkler inanç ve kutsal değerlere saygıda çok katı kurallara sahib olduğumuz için biraz esnek davranmadığımız içinAllah tarafından seviliyoruz:confused:,bakınız avrupa bize(hükümete)şunu yaparsanız sizi Avrupa birliğine alacağız deyipde kaçkez sözünden döndü,evet sözünde durmamak iyi bir şey değil ama bazen oda gerekiyor.
seçmen her seçimde aynı partiye oy vermeside sakıncalı,parti benim şu kadar üyem var diyerek daha fazla çalışma gayretine girmiyor,
Osman bey arkadaşların birçoğu bilmez ama bizler yaşımız gereği MC hükümetlerini gördük değil mi? Hafızamızı biraz zorlayalım, 1980 ihtilali öncesinde futbolcu transfer eder gibi partiler 3'e 5'e milletvekili transferi yapmadılar mı? İnsanlar hatadan dönebilirler, siyasi çizgileri değişebilir bu durum son derece normaldir, ama benim anlatmak istediğim bir seçmenin veya milletvekilinin rüzgarın yönüne göre parti değiştiriyor olması, menfaati uğruna oyunu satması, daha sonra da oturup dövünmesinin anlamsızlığıdır, çünkü çorbada onun da tuzu vardır. Birçok seçmen oy verdiği partiyi biliyor ama partinin liderinin kim olduğunu bilmiyor veya bir belediye başkanı için oy kullanıyor ama adamın adını dahi bilmiyor ne kadar acı bir durum değil mi?
 

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Kas 2008
Mesajlar
2,719
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
49
Siteyi ziyaret et
İyi güzel herkes klavye başından şikayet ediyorda kimsenin bişey ürettiği yok. masanın başından kalkıp gidince herşey olduğu gibi kalıyor.
Çözüm üreten varmı çözüm? Bir vatan evladı arıyorum inklaplar devrimler gerçekleştirecek, liderlik vasfı olan. onun peşine kayıtsız şartsız takılmak istiyorum.
Bizim buna ihtiyacımız var. bu ülkeyi bilen seven ve bu ülke insanına hizmet edecek asil bir lider.

Ha şuanda böyle birisi çımazsa Orham Pamukoğluna oy vereceğim. hiç olmazsa gelince idamı getirip kanı bozukları sallandıracağını taahhüt ediyor.
 

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Katılım
19 Ara 2007
Mesajlar
20,521
Tepki puanı
255
Puanları
83
Siteyi ziyaret et
Kimse kimseye şuna veya buna oy ver diyemez, o zaman biz de o kişinin oyuna ipotek koymuş olmaz mıyız? Ben yetkili olsam okur yazar olmayana, bu ülkede yaşamayana oy hakkı tanımam. Bu konuda kimse kusuruma bakmasın. Adam yıllardır yurt dışında yaşıyor, hatta oradan emekli olmuş, nedense ülkesine değil de oraya yerleşmeyi tercih etmiş, belki de o ülkenin vatandaşı olmak için başvurmuş, 20-30 gün ülkeye sadece tatil için gelmiş, dönerken de memleketin kaderi için tanımadığı liderler için oy kullanmasına ben karşıyım.
 
Üst