Benzin-dizel-lpg...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dizelmi?Benzinlimi?LPG mi?

• Kullanılan toplam oy
    373
Çevre açısından dizel motora karşıyım geleceğimizi zehirliyoruz. Bu seçenekler içinde arabam benzinli olmasına karşın LPG dedim, hatta olsaydı doğalgaz yakıtlı motorda derdim. Umarım birgün süper iletken aküler gündelik yaşama girdiklerinde eletrikli araçlarımız olacak o zaman onları seçeceğim.

M@honi' Alıntı:
anti+LPG LPG kullanıpta kapalı otoparklara giremeyeceksen arabanın ne anlamı var en güzeli dizel güç onda ekonomi onda yeni nesil dizeller zaten benzillileri utandıracak gibi tercihimde 1.9 CDTİ hem sessiz hem ekonomik hem güçlü
her otoparkta yazar bu lpg yasağı ama kim uyguluyo gören oldumu?

Daima benzin, Cevre için düşünülürse LPG ama şu anki sistemler bana göre değil.Hem benzin hem ekonomi diyorsan , benim gibi yapıp 1.2 benzinli alıyorsun,gaza az bas ekonomi yap, çok bas performans lı sür (performans derken, yarışa katılmayı düşünmeyenlerden bahsediyorum).Cevre acısından dizel e karsıyım.Avrupada , cevresel etkilerden dolayı LPG ye yönelim var, bu sistemler iyice oturusa, ileride düşünülebilir ama egsozdan cıkan o koku , beni bitiriyor.Ayrıca kapalı otoparklara giremeyecek olmak hoş değil. Dizel in ne sesi, ne kışın çıkarttığı sorunlar, ne bakımı ne de kullanımı bana göre değil,sahsi fikrim tabiki

Benzİnlİ Dedİm ÇÜnkÜ Bu Sevgİye GÖre Yanitlanacak Bİr Anket DeĞİl Benİm Gİbİ Hafta Sonu Kullanicilari İÇİn Dİzele Ve TÜp Taktirmaya Verİlecek Extra Parayla Benzİn Alarak Daha Fazla Tasarruf Edebİlİyorum...

volkanx' Alıntı:
Benzin anormal pahalı olduğu için ve dizelin motor sesini tasvip etmediğim için lpg

sonuna kadar afilli arabam olacak gır gır diye ses cıkaracak almam binmem ben o arabaya yaaa. hıı iyi bi dizel olursa sessiz calısan neden olmasın:):o

diesel+1905

BENCE DIZEL DAHA İİ TABİ PARASINI DUSUNENLER ICIN...AMA PERFORMANS ACISIBNDAN BENZINLILER İİİ TABİ:)

lnd' Alıntı:
sonuna kadar afilli arabam olacak gır gır diye ses cıkaracak almam binmem ben o arabaya yaaa. hıı iyi bi dizel olursa sessiz calısan neden olmasın:):o
yeni dizellerin çoğu sessiz çalışıyo...

yeni dizeller sessiz ama yinede dizel araba gelişinden belli oluyo bence ama alırken verdigin ücreti benzinden düşüyosun bence uzun yol yapmayacaksan ekonomikde bulmuyorum ben. onun için BENZİNLİ DİYORUM teşekkürler:)

Geri