Benzin bitti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dreamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dreamer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar az önce sanırım benzinim bittiğinden yolda kaldım olay şöyle gerçekleşti ; benzin ışığı yandıktan sonra yaklaşık 50 km yol yaptım , 110 la giderken gaza bastığımda araba fren yapar gibi yavaşladı gaza basmama rağmen, vites küçülttüm 2 nci vitese kadar düştüm ve araba stop etti bi kaç kez zorladım çalışmadı biraz benzin aldık(allahtan havalanı opetin önünde bitti) 5 dk sonra çalıştı ; sorum şu benzin dışında başka bir sorun olabilir mi? Geçen gün aracın motorunu yıkatmıştım bunun etkisi olabilir mi? Teşekkürler.

yani normal kalmasaydı anormal olurdu 50 km gitmişin daha ne gideceksinki benzindendir

Ama ışık çeyreğin biraz altına indiğinde yanıyor benim gösterge son üç çizginin(son çeyreğin altındaki) sonuncusundaydım ona güvendim , güvenmemeliymişim :)

Işık yandıktan 30 km sonra bitmesi normaldir.Senin ki fazla bile gitmiş.

Bencede 20 Km Fazladan Gitmişsin

çok Iyi Gitmişsin Ben 15 Km Geçmeden Benzinci Ararim Valla..

gene astra corsa benzinde cimri biraz güvene biliyorsunuz ben vectrada hiç güvenemiyorum bittimi hemen gidip benzlik alıyorum zaten enjeksiyonlu arabadada yarım deponun altına düşürmek iyi değil derler

Aracin motoru kesinlikle suyla yikanmaz bunu yaptirmayin ne olursa olsun ne kadar suya dayanikli su gecirmez olan parcalarda olsa siz yikattirmayin sadece gaz ile olabilir oda soguk motora uygulayin sicak motora denemeyin derim...

Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için , artık çeyrek deponun altında bırakmıcam. Ama şöyle bir sorun var çeyreğin altına iner inmez ışık yanıyor bu normal değil sanırım.

:) Konuyu kapatıyımmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri