benzin aldığınız yere çok dikkat edin

Unutmayın!!!

Depoya 15-20 YTL' lik yakıt alarak kullanmak yerine fullemeyi tercih etmeli böylece riski azaltmış oluruz tabi bide Fiş almayı sakın unutmayın hatta fatura alırsanız daha kral olur. tabi en önemlisi pompacılara da dikkat etmek lazım geçen bir tanesi depo kapağımı kırdı... Hanzo:cry:

özellikle sınıra yakın illerdeki arkadaşlar çok dikkat etsinler..

valla bizim araba pompacı ...sı oldu:D:D:D kimin bastıgı belli değil. hatta bundan yıllar önce bizim arabanın depoya bağlantı borusunu kırmıstı biri. :S:S:S ama haklısınız bnezin güvenilir yerden alınmalı bence de

Ben en çok o kirli şeylerle camları silmelerine sinir oluyorum.Camı silecem diye batırıyor bembeyaz arabayı.en baştan inesiye söylüyorum camları silmeyin diye.

çok geçmiş olsun. benzer bi olay geçen yılda benim başıma gelmişti ve yaklaşık olarak 1200ytl civarı bi masraf çıkmıştı. ancak ben petrol ofisine şikayet ettim onlarda benden fiş (yoktu visa çıktısı verdim) ve masrafın faturasını ayrıca hangi benzinlik olduğunu yazın ve faxlayın dediler. bende yaptım yaklaşık 1 hafta içinde geri döndüler aynı benzinliğe gidin faturanızı gösterin onlar size gereken ödemeyi yapcaklar dediler ve yaptılar.
eğer mümkünse sende aynı girişime başvur inşallah benzin aldığın fişi kaybetmemişindir tekrar geçmiş olsun

gercı 9.ayda yazmıssın ama
aldıgın benzının faturasını fısını aldıysan sıkayet edebılırsın
ısmını soylemeyyım ankarada reno 9 aracı arkadas doldurdu full
araba 54 lt benzın almıs o aracın alacagı max 47 hadı olsun 50 lt
sıkayet ettık gezıcı mobıl ekıp geldı tum pompalardan numune aldı ve bızı 5 gun sonra aradılar
pompada sorun varmıs elımızde kapı gıbı fıs vardı renault fabrıkayı eksperı bıle aradık o aracın asla o kadar benzın alamayacagını soyledı fıste 55 lt vardı yanı oluyor ıyı takıp etmek lazımm

istanbulda topkapı shell yada maslak opet..sorun yok..

opetçiyim.bir sorunla karşılaşmadım.

Geri