benim de vectram var

hayırlı olsun, vectra cd iyi bir seçim olmuş güle güle kullanın.

burak saol kardeşim ankaraya gittim ilk anlaşıp kapora gönderdiğim arabayı almadımya aklıma sen geldin abi keşke kapora yollamasaydın dediğin aklıma geldi dedim demekki içinemi doğduda öyle dedin bilmiyorum ama senin dediğin kapıya çıktı

:) Olsun abi,en azından öyle bi araba varmış yani öyle dolandırılan çok insan oldu haberlerini okuduk. :)

Araban tekrardan hayırlı olsun abi,inşallah Bursa'ya geldiğindede görüşürüz. :)

hayırlısı olsun demek o arac mantar cıktı dıştan baya sağlam duruyordu,herseyde bır hayırdır ıns bu aracınızdan cok memnun kalırsınız ve sızı uzmez.Kazasız belasız günlerde sevdıklerınızle kullanın inş.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin...

Hayırlı olsun İlker. Güle güle kullan.

evet hayırlıolsun kardeş aynı özelikde benim de artık wectram var harbiden havasıbile başka müthiş rahat konforlu biraraç aklımda yokdu aslında ilk başda wectra beniaşardiyodum formlatanışıp savaş abinin yorumları etkilioldu fikrimin değişmesine isteseydim yüksek modelde alabilirdim 4yaş gibi iyiki almamışım başka süper wectram

evet hayırlıolsun kardeş aynı özelikde benim de artık wectram var harbiden havasıbile başka müthiş rahat konforlu biraraç aklımda yokdu aslında ilk başda wectra beniaşardiyodum formlatanışıp savaş abinin yorumları etkilioldu fikrimin değişmesine isteseydim yüksek modelde alabilirdim 4yaş gibi iyiki almamışım başka süper wectram
aynen katılıyorum gidişi duruşu yola yapışması uzayıp gitmesi herşeyiyle müthiş yani

hayırlı olsun ilker abi kazasız belasız kullan

abi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :)

hayırlı olsun güle güle kullan

Geri