- Konuyu Başlatan
nereye hoşgeldimhoşgeldiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nereye hoşgeldimhoşgeldiniz
Hayırlı olsun İlker, yeni arabanı güle güle kullan. Hazır buralara kadar gelmişken bir çayımızı içseydin memnun olurduk.98 model yıkamada şu anda çıksında çekeceğim fotolarını.aldım 1200 km yol yaptı ankaradan izmire gittim izmirden istanbula geldim 210 liralık gazla 1200 km yol yaptım
sağol kardeşim valla 1200 km yol yaptım maşallah uçak gibi bir geçtiğim arabayı bir daha görmedim
aklımada gelmedi değil savaş abi ama hafta içi iş gunu rahatsız etmek istemedim.ankarayı gördukten sonra izmir alsancağa gidince ayrı bir dunyaya gitmiş gibi hissettim kendimi 1 ay sonra iş için tekrar geleceğim kısmetse görüşürüz.Hayırlı olsun İlker, yeni arabanı güle güle kullan. Hazır buralara kadar gelmişken bir çayımızı içseydin memnun olurduk.
Ben emekliyim, yani bende vakit ganiaklımada gelmedi değil savaş abi ama hafta içi iş gunu rahatsız etmek istemedim.ankarayı gördukten sonra izmir alsancağa gidince ayrı bir dunyaya gitmiş gibi hissettim kendimi 1 ay sonra iş için tekrar geleceğim kısmetse görüşürüz.