benim de vectram var

Bende astradan sonra vectra c ye geçiş yaptım.2005 edition

98 model yıkamada şu anda çıksında çekeceğim fotolarını.aldım 1200 km yol yaptı ankaradan izmire gittim izmirden istanbula geldim 210 liralık gazla 1200 km yol yaptım
Hayırlı olsun İlker, yeni arabanı güle güle kullan. Hazır buralara kadar gelmişken bir çayımızı içseydin memnun olurduk.

sağol kardeşim valla 1200 km yol yaptım maşallah uçak gibi bir geçtiğim arabayı bir daha görmedim

aman dıkkat ett altındakı astra degıl, vectra bastıkca daha yokmu der ilker:kop:

son derece kalıtelı bır arabadır vectra temızı bulduktan sonra

kazasız belasız ıyı gunlerde kullan kardesıjm

hayırlı olsun güle güle kullan resmini görelim yakın zamn da

Hayırlı olsun en azından Ankaradan elimiz boş dönmemişsiniz o zamankötü olurudunuz.

Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Hayırlı olsun İlker, yeni arabanı güle güle kullan. Hazır buralara kadar gelmişken bir çayımızı içseydin memnun olurduk.
aklımada gelmedi değil savaş abi ama hafta içi iş gunu rahatsız etmek istemedim.ankarayı gördukten sonra izmir alsancağa gidince ayrı bir dunyaya gitmiş gibi hissettim kendimi 1 ay sonra iş için tekrar geleceğim kısmetse görüşürüz.

vay Ilker sende katildin hi vectra clube..hayirli olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullan..

aklımada gelmedi değil savaş abi ama hafta içi iş gunu rahatsız etmek istemedim.ankarayı gördukten sonra izmir alsancağa gidince ayrı bir dunyaya gitmiş gibi hissettim kendimi 1 ay sonra iş için tekrar geleceğim kısmetse görüşürüz.
Ben emekliyim, yani bende vakit gani :)

Geri