forum içerisinde ki bazı arkadaşlar bilirler opel vectra almak için ummalı bir şekilde arayışta olduğumu.hatta bir site araçılığı ile füme rengi vectra cd otomatik bulmuştum kapora göndermiştim ankaraya gidip aracı alacaktım.çarşamba gecesi otobuse binip ankaraya gittim anlaştığım vectrayı almak için adamla buluştuk arabanın içine bindim aa bide ne göreyim yolcu aırbag i patlamış yapıştırmışlar.üzerinede boydan boya arma koymuşlar o dk soğudum zaten neyse çalışması motor seside pek hoşuma gitmedi neyse adamın dükkanına gittik arabanın etrafında dolandım çizik olmayan parça yok arabada sol çamurlukla kaput arasına baş parmağım giriyor daha önce söküldümü burası dedim evet dedi motoru çalıştırdı .motor kapağını gevşettim hafiften bir duman çıkıyor dersinizki içerde 10 kişi oturmuş sigara içiyor böyle şık şık şık tarzında bir ses geliyor döndum adama kardeşim dedim bu araba bana gelmez.12.750 ye anlaşmıştık.benim dedi ödemelerim var v.s sen gel 11 lira ver al dedi daha dedim 10 lira desen almam dedim vaz geçtim araçtan.ankaraya giderken o araç hariçinde her ihtimale karşı alternatif araçlarda vardı elimde ankarada bulunan.bir amcanın 2.0 cd sunroof-deri döşeme-ısıtmalı koltuk-otomatik bir araçı vardı 13.500 istiyordu onu aradım gel bak arabaya ondan sonra pazarlık yapalım dedi gittim baktım 153 binde araba lpgli.3-4 parcasında boya olan bir araç sıkı pazarlıklar sonucu 12.900 anlaştık ve aldım arabayı ama banada ders oldu bir şeyi görmeden karar vermemek lazımmış..