benim astrayada bir el atın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seferad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hakketten yuksek arkadaşlar orjinal ellemedim ben body kitleri skümmi sizce ben sökme taraftarıyuım zaten jant oalarakta 17 daha makul olacak heralde 3,5 luk yaylada güzel bi görünüm olurmu acaba arayı kapatabilirmiyiz.bide zararı nasıl olur

ekleri sökmeni şiddetle tavsiye ediyorum...
3.5 yayla güzel görünüm olur seçtiğin jant modelide çok önemli tabi jantın genişliğne dikkat etmelisin eğer geniş lastik takmıcaksan 17-7 bi jant uygun olucaktır...
piyasada 5x110 jant bulmakta zorlanabilirsin ama sahibinden.com daki jant ilanlarına da bakabilirsin uygun şeyler çıkıyor...

sizce 5mm yaymı yoksa 3,5 luk yaymı 5 lik taksam görünüm daha iyi olacak sanırım 5mm bana zararı olurmu bazı yerlerde okuyorum yolda giderken tehlikeli olabılır diyorlar.siz ne düşünüyorsunuz.teşekkurler

3,5 yeter 5 de surtersin her yere

resimlerdeki gibi alçalması yaylarla bile biraz zor.heleki ön tarafın o biçim alçalması imkansız .6-4 kit lazım.lütfen yanlış yönlendirmeyelim arkadaşı parası boşa gitmesin

arkadaşlar yarın bida cekeyim fotografını bi sorun var ama
neyde bılmıyom
burda araç hakkatten çok yuksek cıkmıs bıde telefonla cekeyım barı

bu şekil istersen koni takıcaksın sadece yayla olmaz bu iş
yanbsagg6.jpg

bu şekil istersen 5 cm takıcan

foto0145md1.jpg

olay budur arkadaşlar photoshop falan değildirler 2side gerçektir

yüksek görünebilir 5cm olan ideal diyebilirsin sakın öyle düşünme yanılırsın herkesin durmadan geçtiği kasisleri ben yavaş yavaş geçiyorum 3.5 luk al kafan rahat olsun kardeş

bana halen çok yüksek geliyor :D

usta konili olan fazla abartılı bence yada bize gelmez 5 mm olan iyi bıde 18 lik jant taksak iyi olur bence ama 5 lik sence sorun cıkartırmı nasıl olur

Geri