benim astrayada bir el atın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seferad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
usta konili olan fazla abartılı bence yada bize gelmez 5 mm olan iyi bıde 18 lik jant taksak iyi olur bence ama 5 lik sence sorun cıkartırmı nasıl olur

önlikle yapman gerekeni söyleyeyim.belli bir jant modeli yoksa aklında yayları dene düşür arabanı sonra çamurluk farkına göre filan jantını seçersin.önce 18 jant takıp sonra yay işine girdiğin zaman çamurluk içi sacda bükme kesme gibi oynamalar yapmak zorunda kalabilirsin çünkü yay yokken jant ofsetli durmaz ancak yayla indiği zaman bi bakmışsın lastikle çamurluk arası yarım cm kalmış

5cm olan benim arabam işte ben gayet memnunumda benim jant konusunda 18' le 5cm yay takılmaz demişsin ne oldu kararın değişti galiba

aga bizde araştırıyoruz işte napayım diye bi yerde okuyorum 5 lik iyi olmaz rahatsız eder amortisor batlar diyor sen memnunm dıyosun sen peki 18 lik jant taktınmı sen tak istersen bi dene bende senın gibi yapım arabayı nasıl olur:(

bence o body kiti sökte ne yaparsan yap:)) biraz kaba durmuş takarsanda 17 tak bence

aracı sıfır aldık erpaştan body kitler üstündeydi o zaman ne biçim arabaydı gözüme çok hoş gözükmüştü şimdi bıktım artık bodyden filan
şimdide cıkarıp asfaltta sürünsün bıraz):

body kite yazık etme ya git bi fiberciye tamponla aralarını doldursun fiberle full tampon gibi yapsın çok güzel olur ek olduğu da belli olmaz kite de yazık olmaz

valla kardeş aracın makyajlı kasa şuan takılı olan body kit bence makyajsız kasalara güzel duruyordu ancak her astrada olduğu için baydı onlarda onları sök bu bodykiti taktır senin renkte araç seçtim nasıl duracağını gör diye ;)

dddddrq8.jpg

bu araçta 3.5 cm yay + 17' jant var

usta peki fibercimi kaportacımı bu işi yapar ölede deneriz.yani macunlamı fiberlemi

usta peki fibercimi kaportacımı bu işi yapar ölede deneriz.yani macunlamı fiberlemi

fiberci bulup macunlatacaksın ancak tamponun orjinalliği gidecek bu şekilde olduğu gibi istediğin zaman söküp çıkartamazsın o tamponla bir bütün haline gelecek haberin olsun

Geri