benim astrayada bir el atın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seferad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seferad

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bende aracıma 18 lik jant ve 3,5 yay taktırmak istiyorum yanlız her seferinde cayıyorum.18 lik jantlar çok rahatsızlık verır amortisoru patlatır sorun cıkar dıyolar siz ne düşünüyosunuz yapan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. teşekkurler
00mv1.jpg

bence üzerindeki tampon altı ekleri sökmelisin ilk olarak...
jant olarakta 17 daha makul olucaktır hafif ve kaliteli bir jant olursa 18 de olur...
yay için 3.5 yeterli vogtland veya h&r alanlardan pişman olanı duymadım bende 3.5 vogtland kullanıyorum tavsiye ederim konforu bozmuyor tabi 18 jant takarsan konforun bozulur o ayrı...

kazasız belasız...

abi arabada ek tamponlarinda war ama araba cok yuksek yaw..bende yay may yok bu kadar yuksek durmuyor...buyuk ihtimal zeminden boyle durmus....bir 17 jant...yaninda 3.5 luk yay...tadindan yenmez...:)

hakketten yuksek arkadaşlar orjinal ellemedim ben body kitleri skümmi sizce ben sökme taraftarıyuım zaten jant oalarakta 17 daha makul olacak heralde 3,5 luk yaylada güzel bi görünüm olurmu acaba arayı kapatabilirmiyiz.bide zararı nasıl olur

Son düzenleme:
body i niye söküyosun dostum body kalsın ...17 jant tak 3.5 da yay hiç risk alma sadece jant bile görünümü önemli ölçüde değiştirecek..jant krom-siyah renk çok güzel olur

haklısın bu jantı sıfırmı almam lazım yoksa takas fılan yapan yerler varmıdır.ilginize teşekkür ederim

bence forumlara bak satılık ilanlarına ikinci el alacaksan illaki düşer zaten acele etme..cihan vardı astra h dünya altıncısı olmuştu isviçrede, jantlarımı satıcam diyodu ona bi soriim satılmadıysa sölerim sana...sıfır alırsanda istediğin modeli seçersin kafan rahat olur forumdaki arkadaşlarada bi gösterirsin resimleri seçerken, pişman olmassın

00mv1dj0.jpg
[/QUOTE]

10 numara olmus.....

yay olarak kendi kullandığum maxtrac ları tavsiye ederim. yanlış bilmiyorsam tüv onaylı tek yay markası o.

jant olarakta 18 değil 17 düşün yoksa yolda bozuk paranın üstünden geçsen hissedersin :D

yanlız o resimlerde 3.5cm yaylı dediğin resim gerçekte 6cm den aşağı olmaz o yayla o kadar düşüklük diğer 5cm dedğin resimse nam takmadan 10-15cm düşürmeden olmaz o kadar düşüklük haberin olsun ;)

Geri