9 Ocak 2015 #11 H HajHaj Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 Ynt: Benim araç. Arka camda ateş yazmıyor onu siz mı çıkardınız yoksa hiç mı yazmıyordu?
9 Ocak 2015 Konuyu Başlatan #12 M muh28 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eyl 2014 Mesajlar 268 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Ynt: Benim araç. REC link' Alıntı: 52 olsa az biraz daha güzel olurdu ;D Giresun'da neredesiniz? Genişletmek için tıkla ... Olsun 52 ve 28 kardeş şehir 28 plaka 1.6cdti cosmo bir kaç tane vardır. Giresun Merkezde oturuyorum ama orduya sık sık giderim
Ynt: Benim araç. REC link' Alıntı: 52 olsa az biraz daha güzel olurdu ;D Giresun'da neredesiniz? Genişletmek için tıkla ... Olsun 52 ve 28 kardeş şehir 28 plaka 1.6cdti cosmo bir kaç tane vardır. Giresun Merkezde oturuyorum ama orduya sık sık giderim
9 Ocak 2015 Konuyu Başlatan #13 M muh28 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eyl 2014 Mesajlar 268 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Ynt: Benim araç. HajHaj link' Alıntı: Arka camda ateş yazmıyor onu siz mı çıkardınız yoksa hiç mı yazmıyordu? Genişletmek için tıkla ... Evet onu ben de farkettim. Sadece plaklalık ta yazıyor. Arka camlara film yaptırmıştım belki ondan yazmıyor olabilir.
Ynt: Benim araç. HajHaj link' Alıntı: Arka camda ateş yazmıyor onu siz mı çıkardınız yoksa hiç mı yazmıyordu? Genişletmek için tıkla ... Evet onu ben de farkettim. Sadece plaklalık ta yazıyor. Arka camlara film yaptırmıştım belki ondan yazmıyor olabilir.
9 Ocak 2015 #14 A ahmetyr Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2014 Mesajlar 1,011 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 27 Ynt: Benim araç. Fazla yıkatmayın nazar değer, genelde hepimizin başına gelmiştir ufak şeyler Ama MAŞŞALLAH demeyi unutmayalım kazasız belasız inş.
Ynt: Benim araç. Fazla yıkatmayın nazar değer, genelde hepimizin başına gelmiştir ufak şeyler Ama MAŞŞALLAH demeyi unutmayalım kazasız belasız inş.
9 Ocak 2015 Konuyu Başlatan #15 M muh28 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eyl 2014 Mesajlar 268 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Ynt: Benim araç. BÖLENT link' Alıntı: Cok guzel gorunuyo allah kaza bela vermesin. Bu arada recainin dedigi gibi 52. Candir Genişletmek için tıkla ... İnşallah bülent abi sayende bir kaç ufak tefek şeyler yaptık araca ( viraj içi ampulleri değiştirmiştim )
Ynt: Benim araç. BÖLENT link' Alıntı: Cok guzel gorunuyo allah kaza bela vermesin. Bu arada recainin dedigi gibi 52. Candir Genişletmek için tıkla ... İnşallah bülent abi sayende bir kaç ufak tefek şeyler yaptık araca ( viraj içi ampulleri değiştirmiştim )
9 Ocak 2015 Konuyu Başlatan #16 M muh28 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eyl 2014 Mesajlar 268 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Ynt: Benim araç. _ozgur_ link' Alıntı: Kazasız sorunsuz kullanın inşallah Genişletmek için tıkla ... inşallah kardeşim sağolasın
Ynt: Benim araç. _ozgur_ link' Alıntı: Kazasız sorunsuz kullanın inşallah Genişletmek için tıkla ... inşallah kardeşim sağolasın
9 Ocak 2015 #17 R REC1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Nis 2012 Mesajlar 2,822 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Ynt: Benim araç. ergün_28 link' Alıntı: Olsun 52 ve 28 kardeş şehir 28 plaka 1.6cdti cosmo bir kaç tane vardır. Giresun Merkezde oturuyorum ama orduya sık sık giderim Genişletmek için tıkla ... Aslen Orduluyum ama Piraziz'de de evimiz var. Yazları orada oluyorum, yazın orada olursanız inşallah görüşürüz
Ynt: Benim araç. ergün_28 link' Alıntı: Olsun 52 ve 28 kardeş şehir 28 plaka 1.6cdti cosmo bir kaç tane vardır. Giresun Merkezde oturuyorum ama orduya sık sık giderim Genişletmek için tıkla ... Aslen Orduluyum ama Piraziz'de de evimiz var. Yazları orada oluyorum, yazın orada olursanız inşallah görüşürüz
9 Ocak 2015 Konuyu Başlatan #18 M muh28 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eyl 2014 Mesajlar 268 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Ynt: Benim araç. ahmetyr link' Alıntı: Fazla yıkatmayın nazar değer, genelde hepimizin başına gelmiştir ufak şeyler Ama MAşşALLAH demeyi unutmayalım kazasız belasız inş. Genişletmek için tıkla ... Nazarlık oldu zaten ama allah daha kötüsünü vermez inşallah
Ynt: Benim araç. ahmetyr link' Alıntı: Fazla yıkatmayın nazar değer, genelde hepimizin başına gelmiştir ufak şeyler Ama MAşşALLAH demeyi unutmayalım kazasız belasız inş. Genişletmek için tıkla ... Nazarlık oldu zaten ama allah daha kötüsünü vermez inşallah
9 Ocak 2015 Konuyu Başlatan #19 M muh28 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eyl 2014 Mesajlar 268 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Ynt: Benim araç. REC link' Alıntı: Aslen Orduluyum ama Piraziz'de de evimiz var. Yazları orada oluyorum, yazın orada olursanız inşallah görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz ben hep burdayım )
Ynt: Benim araç. REC link' Alıntı: Aslen Orduluyum ama Piraziz'de de evimiz var. Yazları orada oluyorum, yazın orada olursanız inşallah görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz ben hep burdayım )
9 Ocak 2015 #20 C cancanada Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Tem 2011 Mesajlar 833 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Ynt: Benim araç. bende aynı gun almıstım hayırlı olsun aracınız.. ne kadara mal oldu arac? bırde ekran var mı
Ynt: Benim araç. bende aynı gun almıstım hayırlı olsun aracınız.. ne kadara mal oldu arac? bırde ekran var mı