beni kimse tebrik etmeyecek mi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tebrik ediyorum kardes allah kaza bela vermsın bizim ankaradan bmw de orda supra motorlu gıne cıldırtmıs oda asfaltı :)

Yigit Tebrikler.İşim geregi Bugun İçerenkoy Carrefour Bimekse Gittim.Orda ÇalışanlardanBiriyle Araba Muhabbetimiz olmuştu Sizin Arabaları Anlatmıştım.İnanamamıştı pek.Bugun Gittim Konuşurken Körfeze Gttinmi Diye SOrdu Yok Dedim Gidemedim.Bende Gidemedim DEli Corsalar Varmış İyi Yürümüşler dedi.anlatıgın Araba Varmıydı Dedi DEdim Vardı.Ünümüz Yayılıyor Hızlıca :)

drag olayına hiç sıcak bakmasamda... tebrikler..

Yigit Tebrikler.İşim geregi Bugun İçerenkoy Carrefour Bimekse Gittim.Orda ÇalışanlardanBiriyle Araba Muhabbetimiz olmuştu Sizin Arabaları Anlatmıştım.İnanamamıştı pek.Bugun Gittim Konuşurken Körfeze Gttinmi Diye SOrdu Yok Dedim Gidemedim.Bende Gidemedim DEli Corsalar Varmış İyi Yürümüşler dedi.anlatıgın Araba Varmıydı Dedi DEdim Vardı.Ünümüz Yayılıyor Hızlıca :)

bmw ile kalkmadan once dedim ben 5,40 la kalktım gelemedi pesimdem. o da hafifce tebessüm etti. bmwpassion forum sitesine olayı yazmıs sonuna da inanmamıştım ama gercekten de dediği gibiymiş diye de yazmıs. helal olsun cocuqa neyse onu yazmıs. ama bu cocuqun bmwsi 5,40 ı gecer daha basarili. bu arada bmwpassion sitesinden konuyu silmisler :P

tebrikler gerçekten süper olmuş :)

At binicisine göre kişnermiş.
Başarılarının devamı dileği ile tebrikler.:alkis:

tebrikler

tebrikler...

Tebrikler.. Çatır çatır yürümüş corsa...

izmitte izlerken çok gururlardım bir opelci olarak... =) opel ailesi olarak tüm arkadaşlarımın adına seni tekrardan tebrik ediyoruz.

Geri