Bende çizdim arabayı sonunda.

Kadahorlu61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar burda kaza yapan arkadaşlarıma "geçmiş olsun, öfkeyle hareket etmeyelim" falan dedim. ardından arabaya binip öğretmen evine giderken adamın biri yüzünden sinirlendim :mad: ve arka sağ kapının etek altından sürttüm arabayı. nasıl oldu anlamadım :( 25-30 cm çizik oluştu. göçük yok. bakıldığında bariz belli oluyor çizik. pasta cilayla kapanacak gibi değil. ben titiz biriyim bu şekilde kullanmak istemiyorum. trabzonda veya erzurumda yaptırmayı düşünüyorum. sizce ne kadara patlar. kısmi boyamı olacak acaba. özellikle trabzondan katılan üyelerimizden tavsiye edecekleri bi kaportacı varmı. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

geçmiş olsun :(

geçmiş olsun bence Trabzon'da yaptır..

teşekkürler. bende trabzonda düşünüyorum. çok ciddi bişey değil ama akşam akşam canımı sıktı doğrusu. trabzondan katılan arkadaşların tavsiye edeceği bir adres olurmu acaba.

valla serkan61 nicki serkan arkadasımıza bir pm at. uzun sokakta mı sürttün :D olay nasıl oldu :D gençliğim geçti beee trabzonda :D

:) erzurumda oldu trabzonda değil. hem uzun sokağa artık taşıt giremiyo. öğretmen evine giderken kestirme yolda dar bi geçit vardı. sol taraf duvar sağ tarafta da arabaların geçmemesi için yarım metrelik demir vardı yamulmuş vaziyette. ben geçmeden karşıdan gelen 2 aracın geçmesini bekledim. ama öndeki araç yanımda durarak biriyle konuştu uzun süre. bende ona sinirlenip arkalarından geçmeye çalıştım. geniş girdim ama vectra malum büyük araba. arka sağ kapının etek altından sürtmüşüm. :(

benim arabada var yumruk boyutunda hafif göcüklü bi hasar.. korkuyorum komple kapı boyancak demelerinden..

Geçmiş olsun

saol. bende ondan korkuyorum.

Lokal boya olur muhtemelen gecmis olsun.

geçmiş olsun..

Geri