Bende çizdim arabayı sonunda.

benim arabada var yumruk boyutunda hafif göcüklü bi hasar.. korkuyorum komple kapı boyancak demelerinden..

Geçmiş olsun

safa boyada çatlak yoksa düzeltilebilir ama vakum yaptırma aklında olsun boyayı çatlata biliyo ozaman o işlem.
bu arada herkese geçmiş olsun bende kapıyı yaptırıyorum pazartesi dr. vinlyde.

Geçmiş olsun. Vakum bildiğim kadarıyla önce boya koruma vs ile boya üzerine bi sürü şey uygulandıktan sonra yapıyor. Onun için çatlama olayı %5 den daha az diyorlar. Ayrıca trafik sigortasından yapıyorlar.

geçmiş olsun...

ben olsam hiç ellettirmem nazarlık olsun diye bırakırdım....

Geçmiş olsun..

öyle ani sinir patlamaları tehlikeli oluyor. Bugün bende sinir patlaması yaşadım :D Clionun birine kafadan giriyodum az daha :D Önümde bi civic iki kamyonun geçebileceği genişlikteki sokakta karşıdan her araba geldiğinde geçemiyeceğini düşünerek durdu durmadığı zamanlarda da 10-15 km hızla gidiyordu :D uzun süre sakince takip ettim sonra baktım konvoy olmuş arkamızda :D sellektör korna yok hala duruyor bende sollayıveriyim dedimki :D clio çıktı bi anda karşıma :D ama işin garibi kazayı yapıcak olan bendim civic deki abla benden çok heycanlandı :D :D

ben olsam hiç ellettirmem nazarlık olsun diye bırakırdım....
bunu da düşünmedim değil.

trabzon öğretmen evinin önüne arac girebiliyor ama son 1 ay içerisinde kapatıldıysa bilgim yok ;) evet evet güzel fikir nazarlık kalsın o bencede ama bir daha olursa ki inş olmaz o zaman hepsini halledersin topluca.

Geçmiş olsun.

safa boyada çatlak yoksa düzeltilebilir ama vakum yaptırma aklında olsun boyayı çatlata biliyo ozaman o işlem.
bu arada herkese geçmiş olsun bende kapıyı yaptırıyorum pazartesi dr. vinlyde.

boya gitti zaten.. hem cizik hem göcük.. çatlayabilir boya yani :D

Aynen nazarlık bekliyor suan için sağ arka kapı marşpiyele doğru oldugu için cok cokta dikkat cekmiyor ama benim bazen gözüme batıyor malesef..

Trafik sigortası dediginiz olay kaskoysa şayet.. kaskodaki hakkım doldurdum bu yıl ki :)

trabzon öğretmen evinin önüne arac girebiliyor ama son 1 ay içerisinde kapatıldıysa bilgim yok ;) evet evet güzel fikir nazarlık kalsın o bencede ama bir daha olursa ki inş olmaz o zaman hepsini halledersin topluca.
öğretmen evine hala araba girebiliyor. kapatılmadı kapatılamazda. ama ben erzurumda çizdim.

Geri