- Konuyu Başlatan
hoşbulduk adaşım.Hoşgeldin arkadaşım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoşbulduk adaşım.Hoşgeldin arkadaşım
banada öyle geldi ben 165-170 civarı bekliyodum uzun yolda ama bakalım diğer arkadaşlardan tecrübesi olanlar ne diyecek . bekleyelim görelim.abi 185 lira nın altında olsa daha iyi olur sanki ama diesel de diilmiş bilememki şimdi![]()
teşekkürler göksar.bende öyle düşündüm ama jantların tipi beni sarmadı aslında.bi düşüneyim yol tutuş ve yakıt hakkında iyi bir bilgi sahibi olmadan acele karar vermemem lazım.eğer ekonomin sağlamnsa opelin orjinal 17 inç jkantlarını tavsiye edederim güzel jantlar.. ama jantlar sayesinde yol tuutş v.s nasıl olur bilmiyorm acıkcası..
teşekkürler göksar.bende öyle düşündüm ama jantların tipi beni sarmadı aslında.bi düşüneyim yol tutuş ve yakıt hakkında iyi bir bilgi sahibi olmadan acele karar vermemem lazım.
TEŞEKKÜR EDERİM KURTBEYİ ALLAH RAZI OLSUNaracınız maşallah çok güzel, allah kaza, bela vermesin, güle güle kullanın
evet göksar tam bununla ilgili bi soru soracaktım sen yazdın.benim c-mon a jant lastik takım düşünüyorum.amaaaa!!!
1- ne marka ve desen lastik almalıyım ?
2- 17 jant arabayı yol tutuş ve yakıt açısından nasıl etkiler?
tüm arkadaşlarımızın düşünce fikir ve önerilerini bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=20407