"Ben de DTP'lilerle otururdum!"

yani...

Benim aklıma gelmişse kesin başkalarının da aklına gelir. Tecrübeli üyeler olayın nerelere varabileceğini biliyor zaten...

yani...

Benim aklıma gelmişse kesin başkalarının da aklına gelir. Tecrübeli üyeler olayın nerelere varabileceğini biliyor zaten...

:) :) :) :) :) :)

Ama bu adamın kırdığı ceviz kırkı aşmadı mı abi ?!

bunların hepsinin...........................:@

H.uluç zaman zaman böyle çıkıntılıklar yaparak toplumda popularitesini arttırmak isteyen bir sünepe kişiliktir.Yazısında geri bıraktırılan doğu g.doğu söyemlerini başka ağızlardan da duyduk benim yörem olan karadenize gelselerde o kerameti kendilerinden malum şahıslara fakirliğin ama insanca vatana sahip çıkmanın ne olduğunu göstersem diyeceğim ama bu zangoçlar bu gerçeği benden daha iyi bilmelerine rağmen inkarda israr ederler hepsinin hayalinde bir O.pamuk olmak vardır,bunların Atatürkcülüğü falanda palavradır.Atatürk ü anlamak için önce T Ü R K milletini tanımak gerektir.Irkcı olmadık ama nesebimizlede gurur duyuyoruz en az bir İngiliz kadar .Bunlar onlar kadar bile olamıyorlar YAZIKLAR olsun sana HINC AL

pkk lılara bir kişi daha katılmış( hıncal uluç )

adam olanlar hakkında konuşalım bence..!

lan hıncall kaşiniyon herhalde seni bı kaşitirlar sonun mezar olur hic dusundumu burasi turkıye

Bu ülkenin ekmeğini yiyip suyundan içen sonra da vatansız köpekler gibi yediği kaba pisleyen itler bu milletin şamarını her daim yediler, yemeyede devam edecekler ... :mad:

Geri