"Ben de DTP'lilerle otururdum!"

Bana art niyetli birsey demek istemekten ziyade sanki kendini ifade ederken bazi detaylari atladi veya kendini dogru anlatamadi, kas yaparken goz cikardi gibi geldi( En azindan boyle olmasini umuyorum). Aslinda Hincal ulucun dediginin icinde dogru olan cok sey var. Yani dedigi gibi Kurtler de Turkiye nin bir gercegi. Bizim kadar onlarinda hakki var bu topraklarda. Bu yonden kendisine katiliyorum. (sebebi ne olursa olsun) dogu halkinin batiya gore cok daha zor sartlarda yasadigida bir gercek. Hak arama calismalarini silahtan siyasete kaydirmalarinida saygiyla karsiliyorum.Ama ne zamanki amaclari tek bayrak, tek devlet altinda daha iyi sartlarda yasamak degil, tam tersine o bayragida, o devletide bolmek oluyor, ne zamanki benim askerime mermi atiyorlar, ne zamanki veridikleri mucadelede kucucuk bebekleri siper ediyorlar, iste o zaman gozumde kopek kadar degerleri olmuyor. Sonuc olarak Hincal Uluc diliyorum ki son cumlemi dusunmeden o laflari etmistir.

ya acaba yorum yazanların kacı yazıyı tamamen okudu ve anlamaya çalıştı çok merak ediyorum...onun dışındaki yorumlarımı ilerde yazarım...

PKK'lılarını da al git.

ya acaba yorum yazanların kacı yazıyı tamamen okudu ve anlamaya çalıştı çok merak ediyorum...onun dışındaki yorumlarımı ilerde yazarım...

+1978

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TÜRKİYE HALKINA TÜRK MİLLETİ DENİR ( GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ).

Bunda anlaşılmayacak bir durum var mı? Bence H.Uluç bunu söylemek istedi,ama çoğunluk yanlış anladı.

H.uluç zaman zaman böyle çıkıntılıklar yaparak toplumda popularitesini arttırmak isteyen bir sünepe kişiliktir.Yazısında geri bıraktırılan doğu g.doğu söyemlerini başka ağızlardan da duyduk benim yörem olan karadenize gelselerde o kerameti kendilerinden malum şahıslara fakirliğin ama insanca vatana sahip çıkmanın ne olduğunu göstersem diyeceğim ama bu zangoçlar bu gerçeği benden daha iyi bilmelerine rağmen inkarda israr ederler hepsinin hayalinde bir O.pamuk olmak vardır,bunların Atatürkcülüğü falanda palavradır.Atatürk ü anlamak için önce T Ü R K milletini tanımak gerektir.Irkcı olmadık ama nesebimizlede gurur duyuyoruz en az bir İngiliz kadar .Bunlar onlar kadar bile olamıyorlar YAZIKLAR olsun sana HINC AL

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramını sahil yolunda kutladık,bu tarih ilk meclisin açıldığı, bir nevi ulusal eğemenliğimizi kazandığımız gündür.500 bin nüfulu şehirde kutlamalara 2-3 bin kişi ancak geldi ve vatanına sahip çıktı,eğer alalade bir sanatçının konseri olsaydı ben eminim en az 10000 kişi gelirdi.Vatan,cumhuriyet sevgisini böyle günlerde göstermeyeceğizde başka ne zaman göstereceğiz.

ALLAH'IM BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİREBİLECEK KADAR CESARET;
DEĞİŞTİREMEYECEĞİM ŞEYLERİ KABUL EDECEK KADAR SABIR;
İKİSİNİ AYIRACAK KADAR AKIL VER.

amin

Yazı'sı tezatlarla dolu, bunların yorumları geniş ve uzun olur. Kısaca suna değinmek istiyorum. "Terörüst'te insan" Ama nasıl insan ? İnsanlıktan nasibini almamış veya yitirmiş şeytan kılığına bürünmüş insandır. Kandırılmış olarak dağa çıkmış olan orada gerçekleri görüp anlayınca insanlığı nı hatırlayıp kaçıp dönüyor zaten. İşte buna insan derim.

Yazı'sı tezatlarla dolu, bunların yorumları geniş ve uzun olur. Kısaca suna değinmek istiyorum. "Terörüst'te insan" Ama nasıl insan ? İnsanlıktan nasibini almamış veya yitirmiş şeytan kılığına bürünmüş insandır. Kandırılmış olarak dağa çıkmış olan orada gerçekleri görüp anlayınca insanlığı nı hatırlayıp kaçıp dönüyor zaten. İşte buna insan derim.

Dağdaki köpeklere insan demem..

Geri