Ben bir askere gidip geleyim )))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
senın askerlıgın cok bıtmez :D:D
hayırlı teskereler :)

hayırlı teskereler kısa sürcek :)

torun torunn sana olan borum... diye başlarsın sende artık abi bu arada geçen çınarcığa gidiyorum dolmuşda konuşuyolar paralı askerlerden biri albaya demişki bize hiçbişey öğretmiyosunuz savaş çıkarsa napcaz biz demiş albayın cevabı süper bu ülkede kadınlardan çocuklardan size sıra gelmez demiş :D :D

21 gün nedir ki... :D askerde 1 gün=1 yıl dersek :D senin daha 21 yılın var :D hayırlı teskereler şimdiden...

hayırlı tezkereler

çok geçmiş olsun

torun torunn sana olan borum... diye başlarsın sende artık abi bu arada geçen çınarcığa gidiyorum dolmuşda konuşuyolar paralı askerlerden biri albaya demişki bize hiçbişey öğretmiyosunuz savaş çıkarsa napcaz biz demiş albayın cevabı süper bu ülkede kadınlardan çocuklardan size sıra gelmez demiş :D :D
sözünden ötürü albayımı kutluyorum. konsantre askelik 21 gün

O albayin cok kucukte olsa bu forumu okudugunu vede askerde karsisina cikmam ihtimali oldugu ihtimalini goze alarak kendisine saygi duyuyor ve soyledikleriyle hemfikir oluyorum. Daha acik ve net goruslerimi 22 gun sonra belirtirim :):):):):)

Hayırlısı Sevgili Kaan

hayırlı teskereler...:) abi şafak sayılan kağıttanda al lazım olur :D

Geri