senın askerlıgın cok bıtmez 

hayırlı teskereler

hayırlı teskereler

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sözünden ötürü albayımı kutluyorum. konsantre askelik 21 güntorun torunn sana olan borum... diye başlarsın sende artık abi bu arada geçen çınarcığa gidiyorum dolmuşda konuşuyolar paralı askerlerden biri albaya demişki bize hiçbişey öğretmiyosunuz savaş çıkarsa napcaz biz demiş albayın cevabı süper bu ülkede kadınlardan çocuklardan size sıra gelmez demiş![]()
![]()
O albayin cok kucukte olsa bu forumu okudugunu vede askerde karsisina cikmam ihtimali oldugu ihtimalini goze alarak kendisine saygi duyuyor ve soyledikleriyle hemfikir oluyorum. Daha acik ve net goruslerimi 22 gun sonra belirtirimtorun torunn sana olan borum... diye başlarsın sende artık abi bu arada geçen çınarcığa gidiyorum dolmuşda konuşuyolar paralı askerlerden biri albaya demişki bize hiçbişey öğretmiyosunuz savaş çıkarsa napcaz biz demiş albayın cevabı süper bu ülkede kadınlardan çocuklardan size sıra gelmez demiş![]()
![]()